zaterdag 28 februari 2015

Avondje Huishoudbeurs 2015


Donderdagavond 26 februari 2015 gingen wij een keer op de avond naar de Huishoudbeurs. Samen met mijn moeder, zus en de vrouw van mijn neef reden we richting de Amsterdam Rai. Natuurlijk zoals verwacht stonden we in de file maar dat hebben we er allemaal voor over. Eenmaal aangekomen bij de Amsterdam Rai een parkeerplaats gezocht in de parkeergarage.

Toen was het tijd om naar binnen te wandelen en onze eerste stop was de negenmaandenbeurs. Voor mij is deze kant van de beurs niet interessant maar voor mijn zus natuurlijk wel. Die heeft een kleine man dus kocht daar samen met mijn moeder potjes eten en melk poeder. Ook kocht mijn zus nog een aantal flesjes van het merk Difrax waarbij ze een mooie tas kreeg. Toen waren we eigenlijk wel klaar op de negenmaandenbeurs en besloten we even een hapje te gaan eten. We hadden mazzel want er was nog een plekje vrij voor vier mensen maar toen moesten we nog even 15 minuten in de rij staan voor een hamburgermenu. Daar naast stond ook nog een kraampje waarbij je salades kon kopen en broodjes maar Wendy en mijn moeder hadden hier wat gekocht en dat viel niet zo in de smaak. Nadat we eindelijk aan de beurt kwamen hadden we ook nog een menu meegenomen voor Wendy en mijn moeder waarvan we heerlijk hebben gesmikkeld.

Onze buikjes zaten vol en de tweede stop was de Foodhall maar wat was het hier warm zeg echt niet normaal. Toch is dit wel de favoriete hal van de meeste vrouwen en de enkele heer die naar de Huishoudbeurs gaat. Hier kocht ik lekkere dingen waarvan vanmiddag een uitgebreid artikel online komt. We waren toch wel blij toen we de Foodhall uit waren omdat het niet normaal heet was en besloten we even een drankje te doen om daarna nog de laatste hallen te pakken.

Ik nam nog even een kijkje bij de Konad stand maar kon er niets bijzonders vinden. Ondertussen waren Wendy en mijn moeder bij de Blokker stand om een Airwick luchtje te halen. Helaas stonden dit jaar de Zeeman en Nivea niet want dit zijn toch ook twee favoriete stands van ons. Daarna nog even door naar de laatste hal maar die viel tegen. Wendy en mijn zus kochten een leuk bord met tekst voor in de kamers van hun kleine mannen en mijn moeder kocht nog een speeltje voor Kian. Daarna was het toch wel tijd om weer naar huis te gaan na een gezellige en leuke avond Huishoudbeurs.

Volgend jaar zijn wij er zeker weer bij en waarschijnlijk ook in de avond. Het was zo lekker rustig oké misschien op de Foodhall na maar dat weet je. De Huishoudbeurs blijft een leuk dagje of avondje uit en is voor elke vrouw leuk om een keer per jaar te doen. Vanmiddag om 15:00 komt mijn artikel online over de producten die ik gekocht heb op de Foodhall en van de week op Zussenbloggenover onze plog van deze avond.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.