maandag 23 februari 2015

Dekamarkt World of Food!


Van de week besloot ik samen met mijn Jasper maar eens een kijkje te nemen bij de Dekamarkt in Beverwijk. Deze Dekamarkt heeft hetzelfde concept als de Jumbo in Amsterdam Noord namelijk verse sushi, smoothies, pizza's etc. Binnenkort zal ik ook een vergelijking met deze twee filialen online plaatsen maar voor nu gaan we het even hebben over de Dekamarkt World of Food in Beverwijk.

Parkeergelegenheid

Er is rondom de Dekamarkt genoeg parkeermogelijkheden maar toen wij op vrijdagmiddag erheen gingen was het chaotisch druk. Moeilijk om een plekje te vinden en automobilisten die aan het klungelen waren. Een tip is om dan ook zeker iets verderop te parkeren want daar kan je met een gerust hart je auto neerzetten. Er is geen betaald parkeren maar vergeet niet even je blauwe kaart te zetten op de juiste tijdstip!


Dekamarkt World of Food

Wauw! dat was mijn eerste reactie en ik was ook gelijk helemaal in mijn element. Bij binnenkomst is er aan je linkerkant een grote viskraam waar je van alles kan krijgen net als bij de visboer. Aan je rechtkant een gezellig café en daarna word je gelijk verblijd met een sushi corner. Hier staat een dame verse sushi te maken en die kan je bij haar ook op bestelling aanvragen.

Dan tijd voor de winkel want ze hebben het gehele concept goed doorgetrokken. Je begint zoals bij de meeste winkels bij de groente afdeling en deze is heel groot opgezet waardoor je een goed overzicht hebt van de producten. Bij de groente afdeling kun je verse smoothies krijgen en yoghurt met fruit. Vervolgens kom je bij de vleesafdeling waar er ook een klein slagerijtje bij zit met heerlijke biefstukreepjes, satévlees, spareribs en ga zo nog maar even door. Ondertussen beland je bij de broodafdeling waar je verse pizza kunt krijgen, broodjes en zelfs je eigen batard broden kunt gaan snijden.


Na de broodafdeling kom je bij de zuivel en een prachtige kaas en noten afdeling waar je de heerlijke geur van vers gebrande noten ruikt. Wil je een lekker wijntje bij jouw kaasplankje daar hebben zij een prachtige hoek voor ingedeeld met allemaal heerlijke wijnen en gratis advies. Ook is er nog een koffie afdeling waar je verse bonen kunt kopen en leuke koffiepakketjes.

Na dit alles kom je in een groot deel van de supermarkt terecht zoals wel bekend is bij iedereen maar dan de cosmetica afdeling. Hier staat een stand van het merk E.L.F en allemaal leuke cadeau items. Van kraamcadeau tot luxe cadeau en ook nog eens flink wat medicijnen. Je kijkt je ogen uit in deze winkel en wat ziet hij er mooi uit. Nadat ik de hele cosmetica afdeling af ben gestruind kwamen we nog bij de actie tafels en diepvriesafdeling.

Eenmaal de winkel door gekomen kwamen we bij de kassa afdeling waar maar liefst 14 kassa's draaien met twee zelfscan kassa's. Prachtig en een mooie plek om hier te werken. Ik liep met een blij gezicht de winkel uit en ik weet zeker dat ik hier nog een keer langs ga.


In de omgeving

Néé het is niet alleen maar de Dekamarkt die zich gevestigd heeft op deze locatie maar ook een Action, een bakkerij, gamma, praxis etc. Je kan hier wel even lekker snuffelen nadat je jouw boodschappen binnen hebt. De Dekamarkt heeft ook nog eens een leuke actie waarbij je kunt sparen voor 10 cent korting op je benzine dus die zegels hebben wij ook maar meegenomen want wie weet.

Adres en Openingstijden:

Spoorsingel 73 in Beverwijk

Maandag t/m zaterdag - 8:00 t/m 21:00
Zondag - 10:00 t/m 19:00

Ben je dus ook een liefhebber van food en wil je een keer ergens anders je boodschappen doen of een leuke ervaring ga dan zeker eens een kijkje nemen.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.