dinsdag 24 februari 2015

Doel vanaf nu terug naar hoe ik was op deze foto!


Alweer 3 jaar geleden hadden we dit mooie resultaat bereikt maar helaas ging het weer de verkeerde kant op. Ik was een beetje op Facebook aan het snuffelen en kwam deze foto tegen en toen besefte ik zo erg hoe zonde het was. Ja inmiddels 35 kilo zwaarder als ik terug kijk naar deze foto en néé ik ben niet diep ongelukkig maar ik zag er gewoon veel beter uit toen. Met trots in een jurkje op mijn hoge hakken en daar wil ik gewoon weer naar toe. Ik zet dit op mijn blog omdat dit een extra motivatie voor mij is want ik ga nu even met de billen bloot. Voor mezelf heb ik nu een before foto en als ik weer op het gewicht zit als op deze foto dan zal ik jullie het verschil laten zien. Oké misschien denk je bij jezelf dat ik hierop nog steeds dik ben maar ach boeiend hierin was ik voor mijn gevoel slank en daar gaat het allemaal om. 

Dinsdag 24 februari 2015 gaat Chantal er weer helemaal voor!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.