donderdag 5 februari 2015

Drie handige apps voor in de keuken

Tegenwoordig heb je voor alles wel een app en dus een tablet in de keuken is zeker niet een gemis. Ik heb zelf een tablet standaard van Rudolph's Bakery met kerst gekregen omdat ook in deze wel eens gebruik. Recepten via internet, notities of leuke en handige apps. Zelf gebruik ik drie apps regelmatig op mijn tablet tijdens het kokkerellen en deze deel ik vandaag met jullie. 


1. My CookBookIk heb flink wat kookboeken waar ik heel vaak doorheen blader maar ze worden helaas ook zo snel vies in de keuken. Ook heb ik heel veel recepten die ik zelf heb uitgeprobeerd maar om dit op papier tegenwoordig te bewaren vind ik zonde dus hiervoor gebruik ik de My CookBook app. Handig op je tablet een recept van jezelf terug vinden doordat je even bladert in je eigen kookboek. 


2. Kitchen Timer


Dit is de app die ik pas sinds twee weken ben gaan ontdekken. Ik woon natuurlijk nu samen met mijn vriend en dan ben je bij thuiskomst met 100 dingen tegelijk bezig tijdens het koken. Er staat een kookwekkertje in de keuken maar het gebeurd ook vaak genoeg dat ik boven bezig ben en hem dan niet hoor. Met de kitchen timer app kun je al jouw gaspitten instellen en die precies op de juiste tijd zetten wanneer jouw gerecht klaar is. Handig toch geen pasta die te gaar is of een verbrand gerecht. 


3. Allerhande van Albert Heijn
De Allerhande vind ik een magazine waar heel vaak lekkere recepten in staan alleen het magazine zelf gebruik ik niet veel. De app daarin tegen is een super goed alternatief want hier staan ook alle lekkernijen in die je tegenkomt in het magazine. Kom je ergens niet uit? Kijk dan gewoon even het filmpje en je gerecht staat zo op tafel. 

Weet jij nog een leuke app voor in de keuken? Laat het vooral weten in de comments!

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.