zaterdag 28 februari 2015

Foodstuff Huishoudbeurs 2015


In het vorige artikel vertelde ik al dat ik wat heerlijke lekkernijen heb gekocht in de Foodhall op de Huishoudbeurs. Het viel voor mij een klein beetje tegen want er stonden veel merken waar ik niet zo weg van ben en ondanks de goede beursaanbiedingen sloeg ik ze toch over. Ook zijn er merken die er elk jaar weer staan en absoluut mee gaan naar huis. 

1. Boursin

Zelf ben ik geen liefhebber van Boursin maar mijn vriend wel en het koeltasje wat je erbij kreeg was super leuk dus ja dan ben ik al snel verkocht om het mee te nemen.

Beursaanbieding 2 x Boursin + Koeltasje: € 2.50 

2. Lonka

Karamel daar ben ik heel erg weg van maar mijn vriend ook. Je kon kiezen uit heel veel verschillende producten van Lonka maar ik ging voor de soft karamel tabletten. 

Beursaanbieding 2 tabletten: € 1,-

3. Milka

Chocolade daar kan je mij voor wakker maken en Milka is dan absoluut een favoriet van mij. In dit tasje zaten drie heerlijke chocoladerepen en twee pakken koek.

Beursaanbieding 5 producten: € 3,-

4. Tex Mex

Zij staan er elk jaar en de laatste jaren met bijna dezelfde beursaanbieding maar wij eten vaak wraps dus dit is altijd welkom.

Beursaanbieding wraps + saus + kruidenmix: € 2,-

5. Verstegen

Sat├ęsaus dit was wat ik mee MOEST nemen van mijn vriend haha. Die had deze beursaanbieding gezien in het couponboekje van de Huishoudbeurs en ik mocht het niet vergeten hoor.

Beursaanbieding 3 stuks: € 4,50

6. Hands off my chocolate

Ik wil deze chocolade al een hele tijd proberen en nadat ik online had gezien dat zij er stonden was ik druk op zoek naar hun. Ze stonden niet in de foodhall maar in de Festival Fantastique hall en dat vind ik jammer. Ik ga de hands off my chocolate chocolade uitgebreid proberen en dan komt er een uitgebreid artikel hierover. 

Liefs Chantal


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.