maandag 16 februari 2015

Makkelijk je ei pellen met een glas water!

Misschien heb je dit filmpje al een aantal keer voorbij zien komen maar het werkt echt! Zelf vind ik het ook altijd een gedoe om een eitje te pellen nadat je hem gekookt heb maar waarom het kan namelijk makkelijker. Wat heb je nodig? Een glas water, ja dit is alles. Vlogger Enzo Knol heeft het ook in zijn filmpje laten zien en dat bewijst nogmaals dat het een super goed werkt. Heb jij het filmpje nog niet gezien? Klik hieronder dan even op play en laat je verbazen!


Had je dit zien aankomen? Nou ik de eerste keer zeker niet want dacht dit is weer één of andere grap. Zelf heb ik het nog niet geprobeerd maar hoor steeds vaker om me heen dat het echt werkt dus de volgende keer ga ik het zeker eens proberen.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.