zondag 22 februari 2015

Milka chocoladetaart bij de Action


Tijdens het klussen in ons huisje kwam mijn moeder op een gegeven moment met een heerlijke Milka chocoladetaart. Deze had zijn ons ook cadeau gedaan met kerst maar ik was er nog niet aan toe gekomen. Ben je een liefhebber van cake en Milka chocolade dan is dit perfect voor jou. Waar te koop? Gewoon bij de Action voor nog geen €2,-.

Benodigdheden:

- 65 gram boter
- 2 eieren

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Zet de taartvorm in elkaar die in de verpakking zit.
3. Doe de bakmix in een kom en voeg hier de boter en eieren bij.
4. Mix dit alles tot een romige massa en giet het in de taartvorm.
5. Zet de chocoladetaart in de oven voor 18 minuten.
6. Zodra de chocoladetaart klaar is smelt je de bijgeleverde chocoladestukjes.
7. Verspreid de gesmolten chocolade over de bovenste laag van de chocoladetaart.
8. Laat het ongeveer 45 minuten afkoelen in de koelkast en smullen maar!

In een mum van tijd heb jij een heerlijke Milka chocoladetaart op tafel staan waar iedereen van zal gaan smullen. Ben je een liefhebber van Oreo dan zou ik ook even het pak Oreo chocoladetaart meenemen die verkrijgbaar is bij de Action.

Liefs Chantal

2 opmerkingen:

 1. hey ik heb die cakemix twee jaar geleden ook gekocht en ik kreeg er een super verslaving aan! toen ik een keertje de cakemix wilde halen van de action was ie nergens meer te vinden, ik vond het super jammer en ik baal er nu ook enorm van wat ik dus wilde vragen was of ik die cake mix op een of andere manier misschien ook nog kon krijgen? weten jullie misschien waar ik het kan kopen, het liefst niet online. alvast heel erg bedankt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hai, Dat is eigenlijk wel een goede vraag want ik heb hem zelf ook al een tijd niet gekocht. Ik ga kijken of hij nog bij ons te koop is dan laat ik het even weten!

   Groetjes Chantal

   Verwijderen

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.