zondag 15 februari 2015

Ojee! Toen was Chantal opeens ziek


Jullie zullen misschien wel hebben gedacht waar blijven die artikelen op miszbloggie.nl? Nou ik plan altijd een aantal dagen vooruit alleen doordat ik opeens dinsdag en woensdagavond moest werken liep alles even anders en verschoof ik het naar donderdag. Maar néé mevrouw werd donderdag al een beetje ziekjes en vrijdag barstte het los. Ik moest tot 13:00 werken maar ik liep als een zombie op me werk met drie paracetamol erin en een dosis neusspray ging het maar wat was ik blij dat ik naar huis kon. 

Eenmaal thuis ben ik eigenlijk direct mijn bed in gedoken en toen lag Jasper opeens naast me en was het alweer 19:00. Ik had niet stil gestaan bij het eten dus Jasper ging even wat makkelijks halen en ik bleef lekker in bed liggen. Toen hij weer thuis kwam wou ik er even uit maar na 1 aflevering Walking Dead besloot ik toch weer naar boven te gaan. Bah! wat voelde ik me beroerd en néé ik ben eigenlijk nooit ziek dus ik baalde hier zo van maar kon er ook niets aan doen. 

Zaterdag had ik constant last van tranende ogen en mijn neus die bleef maar lopen. Kriebel de kriebel in mijn keel waardoor je ook constant maar aan het blaffen bent als een hond. De hele dag hebben we weinig gedaan want mijn ouders kwamen even langs en daarna ben ik met een dekentje op de bank in slaap gevallen. Ik probeerde steeds de kracht bij elkaar te sprokkelen om mijn laptop aan te doen maar ik had er helemaal geen zin in dus daarom niets online op miszbloggie.nl.

We zijn inmiddels nu zondag en de verhoging is weg ben nu alleen nog maar aan het snotteren en blaffen als een hond. Toch wil ik nu weer lekker wat artikels gaan schrijven want ik wil mijn lezers niet teleurstellen of in de steek laten want zo voelt het nu wel een beetje. Ik ga mijn best doen voor dagelijks twee artikelen en anders worden het de komende dagen eventjes 1 artikels om 6:00. 

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.