woensdag 25 februari 2015

Personal Life - Een maand in ons huisje!


Vandaag even een artikel over mijn eigen leven want wij wonen vandaag alweer een maand in ons huis. Zo'n gek idee want het voelt nog zo pril en oké een maand is nog niet lang maar voor mij gevoel zitten we er nog maar een week in. Inmiddels hebben de meeste spullen hun plek gekregen en voelen we ons steeds meer thuis. Natuurlijk hadden we in het begin wel af en toe wat opstootjes samen gehad maar het is voor ons ook gelijk dat we samenwonen uit het niets. Toch zijn we nog steeds heel blij met elkaar en genieten we onwijs samen.

Wat moet er nog gebeuren of worden gekocht?

- De trap laten bekleden met tapijt
- De voor en achter tuin
- Plank voor in de keuken
- Vitrinekast voor in de woonkamer
- Open haard voor op de schouw
- Magnetron

Dit zijn even de dingen die wij nog zeker op korte termijn willen doen of kopen. Oké de tuin is dan een klusje voor de zomer maar die is ook wel toe aan een opknapbeurt. Wij hadden een berekening gemaakt voor het klussen en kopen van onze spullen maar toch zit je er vaak zo weer boven. Vandaar dat we eerste de dingen hebben gekocht die prioriteit hebben en langzamerhand maken we ons huisje helemaal af. Bij een verhuizing komt financieel gewoon heel veel bij kijken en misschien hebben wij ons daar een beetje over verkeken maar we komen er wel.

Het vervelende was in onze eerste maand dat we de kosten ook nog hadden van Jasper zijn woning en daardoor tikken je maandlasten toch wel flink aan. Gelukkig is dat nu allemaal klaar vanaf vandaag dus beginnen we met een schone lei en op naar een mooie toekomst. Het bevalt ons heerlijk in Wormerveer en ik wil niet meer anders!

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.