zaterdag 21 februari 2015

Recept - Simpele kaas-ui pizza in 20 minuten


Je kunt het je misschien niet voorstellen maar ik ben alles behalve een liefhebber van pizza. Noem me raar of niet goed bij me hoofd maar sorry je maakt mij er echt niet blij mee. Aangezien mijn vriend wel een liefhebber is van een heerlijke sappige pizza besloot ik van de week voor hem maar eens pizza te maken. Ik ging zelf voor heel veilig namelijk een kaas-ui pizza en omdat dit zo makkelijk te maken is en lekker smaakt deel ik het recept graag met jullie.

Benodigdheden:

- Pizzabodem Danerolles
- 100 gram geraspte Emmantaler kaas
- 1 rode ui

* Eventueel tomatensaus of pesto voor de basis.

Bereidingswijze:

1. Rol de pizzabodem uit van Danerolles en verdeel hem over een bakplaat.
2. Smeer de pizzabodem in met een laag tomatensaus of pesto.
3. Strooi de helft van de geraspte kaas over de bodem.
4. Snijd een rode ui in ringen en leg dit over de geraspte kaas.
5. Strooi vervolgens de over gebleven kaas over de rode ui ringen.
6. Zet de oven op 220 graden voor 15 minuten en smullen maar.

Eet smakelijk!

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.