donderdag 19 februari 2015

Rudolph's bakfavorieten vanaf 23 februari op 24Kitchen


Ik denk dat Rudolph's Bakery één van de best bekeken programma's is op 24Kitchen. Bij mij staat hij ook regelmatig aan om inspiratie op te doen maar vooral om heerlijk van te genieten. Vanaf 23 februari gaat Rudolph van Veen elke werkdag een maand lang zijn bakfavorieten laten zien om jou weer even terug te nemen naar oude recepten. Dit zullen niet alleen de bakrecepten zijn van Rudolph maar ook van zijn andere collega's dus smullen maar.

Elke werkdag van 17:30 tot 19:30 zie je een nieuw bakthema op 24Kitchen. Ja je ziet het goed maar liefst twee uur lang zullen de bakfavorieten van Rudolph die voorbij komen. Er zijn al een aantal bakthema's bekend gemaakt op de website van 24Kitchen en het beloofd nu al veel goeds.

- Appeltaart
- Cheesecake
- Chocoladetaart
- Kinderrecepten
- Koekjes

De rest is nog niet bekend maar langzamerhand opent er steeds weer een vakje op de website. De bovenstaande volgorde klopt precies met hoe hij dagelijks word uitgezonden, te beginnen met appeltaart. Ik heb er zin in en als ik een aflevering een keer moet missen word hij zeker even opgenomen. Laten we maar weer gaan bakken!

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.