woensdag 11 februari 2015

Spam je blog #5


De laatste spam je blog was alweer een paar maanden geleden dus hoog tijd voor een nieuwe! Zelf ben ik drie weken geleden samen met mijn zus: Zussenbloggenover begonnen en ook wij zijn nog erg zoekende. Ben jij ook net begonnen dan wil ik graag eens een kijkje nemen op jouw blog maar ook de bloggers onder ons die net als ik ook al ruime tijd blogt. Bloggen is een stukje van mijn leven geworden en om andere bloggers te leren kennen is altijd leuk dus laat je link achter en ik kom even langs. 

Is dit de eerste keer op Miszbloggie? Ik zal me even voorstellen: Mijn naam is Chantal, 22 jaar en woon sinds twee weken samen met mijn vriend in Wormerveer. Alweer twee jaar geleden ben ik begonnen met mijn blog en na maanden zoekende naar HET onderwerp heb ik besloten om als foodblogger door te gaan. Dagelijks verschijnen er twee artikels online over eten of drinken.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.