dinsdag 10 februari 2015

Thuis koffie zetten met KitchenAid

Liefhebbers van koken en bakken die kennen het merk KitchenAid uiteraard van hun mixers en blenders. De laatste jaren vind je de KitchenAid ook steeds vaker terug komen in de Nederlandse keukens en waarom ook niet want het zijn mooie en handige apparaten. Zelf wil ik dit jaar goed sparen voor een KitchenAid mixer en dan natuurlijk in de kleur roze. Voor de koffieliefhebbers zijn er vanaf nu ook een aantal KitchenAid apparaten te koop die jouw koffie nog lekkerder maken.

- KitchenAid Artisan Nespresso machine
- KitchenAid filter koffiezetapparaat
- KitchenAid personal coffeemaker


KitchenAid Artisan Nespresso


Liefhebbers van de KitchenAid en Nespresso kunnen nu één apparaat kopen namelijk de KitchenAid Artisan Nespresso. In 30 seconden is de KitchenAid opgewarmd en klaar om een lekker bakje koffie te zetten. Bij de meeste apparaten waar Nespresso uitgedronken kan worden heb je alleen de keuze uit een kleine of grote koffie maar de KitchenAid Artisan Nespresso heb je maar liefst 6 instellingen. De KitchenAid Artisan Nespresso zal verkrijgbaar zijn in zes kleuren en met of zonder melkopschuimer.

Prijs met melkopschuimer: € 459,-
Prijs zonder melkopschuimer: € 399,-


KitchenAid filter koffiezetapparaat


Sommige mensen blijven zweren bij een filter koffiezetapparaat en daar heeft KitchenAid ook aangedacht. Het waterreservoir hangt direct boven de filterhouder hierdoor blijft het water op de juiste temperatuur als het bij de filter aankomt. De KitchenAid filter koffiezetapparaat zal verkrijgbaar zijn in vier kleuren.

Prijs: € 229,-


KitchenAid personal coffeemaker


Ben je een student of woon je alleen thuis dan is dit een perfecte koffieapparaat voor jou. De KitchenAid personal coffeemaker brouwt koffie voor één persoon in een thermische reismok van 540 ml. We hoeven niet meer langs de Starbucks of een ander koffietentje tijdens het reizen we maken onze koffie makkelijk zelf. De KitchenAid personal coffeemaker zal verkrijgbaar zijn in drie kleuren.

Prijs: € 99,-

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.