woensdag 18 februari 2015

Van der Valk heeft zijn eerste versmarkt geopend


Wie kent de wegrestaurants Van der Valk niet? Zelf kom ik hier ook regelmatig want zij bieden betaalbaar en kwalitatief goed eten aan voor een gezellig avondje uit. Alleen is dit tegenwoordig wel goed genoeg voor je gasten? Van der Valk dacht verder en heeft in Voorschoten zijn eerste versmarkt naast hotel de Gouden Leeuw gevestigd. Het verse brood bij het ontbijtbuffet is te koop in de versmarkt een deur verder maar dit betekend ook andere lekkernijen die je te eten krijgt in het hotel.

In de jaren vijftig had opa Van der Valk al een slagerij in Voorschoten. Deze stond er voordat hotel de Gouden Leeuw gebouwd was maar de slagerij bestaat nog steeds naast het hotel. De directeur bedacht zich geen moment want als de slagerij het goed zou doen waarom het verkopen van onze vis, brood en de andere producten niet. Van der Valk breid zich hiermee op een goede manier uit en wie weet volgen er wel nog meerdere versmarkten. Een versmarkt of foodhall hebben is een trend geworden zo opende supermarkt Jumbo vorig jaar de foodmarkt in Amsterdam noord en in Rotterdam werden de Foodhallen geopend. 


De Van der Valk versmarkt in voorschoten heeft bij elke afdeling een vaste chef.

- Brood
- Groente
- Koffie
- Maaltijden
- Vis
- Vlees
- Wijn 
- Zuivel

Dit is een overzicht van de afdelingen waar er dagelijks met verse producten gewerkt word en je goed geadviseerd kunt worden. Zelf ben ik wel eens in hotel de Gouden Leeuw geweest en ik vind dit toch wel één van de mooiste Van der Valk's. Jammer genoeg was er toen nog geen versmarkt maar als ik ooit weer in een keer in de beurt kom ga ik zeker even langs en wie weet zit er binnenkort wel één in de buurt. 

Openingstijden:

Maandag t/m zaterdag - 8:00 - 18:00
Zondag - gesloten

Liefs ChantalGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.