zondag 1 februari 2015

Vier groenten die goed zijn voor het afvallen


Zelf ben ik ook alweer een aantal weekjes druk bezig met Weightwatchers maar waarom kan dit niet makkelijker? Afvallen begin je mee maar zit je ook je hele leven aan vast. Gelukkig met Weightwatchers mag je gewoon van alles eten als het maar binnen je punten valt. Toch kom je op een gegeven moment in een dipje of op een plateau en misschien kunnen bepaalde groenten je dan erover heen helpen. Vandaag heb ik vier groenten op een rijtje gezet die zeer goed zijn om het afvallen een beetje te stimuleren maar vergeet natuurlijk ook niet minimaal 30 minuten per dag te sporten.

1. Komkommer

Komkommer kun je niet vaak genoeg eten want het is lekker in een salade, op brood of gewoon uit het vuistje. De komkommer helpt namelijk om afvalstoffen uit je lichaam te verwijderen. Verder zou het eten van komkommer ook nog eens goed zijn tegen cellulitis en een vermoeide huid. 


2. Sojascheuten

Je zou misschien bij de naam denken dat sojascheuten afkomstig zijn van sojabonen maar dat is absoluut niet het geval. Sojascheuten zijn de kiemen van een mungoboon. De mungoboon is een opgaande of windende, bossige, kruidachtige eenjarige plant. Sojascheuten bevatten zeer weinig calorieën en zitten vol eiwitten, vitaminen, ijzer en vitamine C. Ook remmen zij de groei van gist en schimmels. 3. Kool

Kool is een zeer goede groenten als je regelmatig sport. Zodra je regelmatig kool eet en dan maakt het niet uit welke soort, dan wordt je vet sneller verband tijdens het sporten. Kool bevat veel vezels en bevordert daarom de spijsvertering en stofwisseling. 4. Venkel

Oké ik houdt hier niet van maar als je er wel een liefhebber van bent dan is dit natuurlijk heerlijk. Venkel werkt namelijk heel goed voor de spijsvertering en is ook nog eens eetlustremmend. Neem dus bij lekkere trek een venkelsalade. 


Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.