zondag 22 februari 2015

Wat is er onmisbaar in mijn koelkast?


Iedereen heeft het wel bepaalde producten die je zo vaak gebruikt dat ze onmisbaar zijn. Dit kan zijn in je keukenkastjes, voorraadkast of koelkast. Vandaag wil ik beginnen met mijn koelkast en wie weet volgen mijn keukenkastjes daarna ook wel een keer. Bij mij zijn het vooral producten die ik van huis uit mee heb gekregen en nog steeds super handig en lekker vind. Het is een gewoonte waar je niet zo makkelijk vanaf komt en ach waarom ook niet. 


1. Croma bak en braad


Ik houd ervan om een stukje vlees lekker te bakken in Croma. Ja het is misschien niet helemaal gezond maar het maakt elk stukje vlees net even lekkerder. Ook vind ik de jus van Croma lekker en gemakkelijk! Vroeger hadden wij altijd de vaste boter maar omdat vloeibare boter toch beter voor je is zijn we daar nu al een tijdje op overgestapt en ach de smaak is het zelfde. 


2. Blikjes Coca Cola Light


Ja een blikje Coca Cola Light kan voor mij echt een gemis zijn als ik thuis kom en het is op. Ik vind cola light gewoon erg lekker tijdens een maaltijd of gewoon voor de televisie. Geef mij ook echt geen goedkopere merk cola light ik herken het gelijk en drink het niet op. Natuurlijk drink ik niet een hele tray per dag want dat is ook weer niet goed voor je lichaam maar zo nu en dan een blikje op zijn tijd heerlijk!


3. Blueband


Ja van oma heb ik geleerd een gebakken ei zonder een klontje Blueband is geen gebakken ei. Mijn oma bakte altijd haar eieren in de Blueband en daarom is dit er gewoon ingeslopen. Ook mijn pannenkoeken worden gebakken in de Blueband omdat dit gewoon een heerlijke smaak geeft. Alleen de vloeibare variant vind ik drie keer niks dus blijf ik bij het blokje boter. 


4. Calvé mayonaise YoFreshZo aten wij vroeger alleen maar Zaanse mayonaise of een emmertje Remia en nu kan ik me dat zo niet meer voorstellen. Ik eet sinds een aantal jaar alleen nog maar Calvé mayonaise YoFresh en vind andere mayonaises ook echt niet meer lekker. Oké zo nu en dan Zaanse mayonaise is wel lekker maar een knoflooksausje maak ik daar echt niet meer van. 


5. Stuk jonge kaasDe lekkerste kaas blijft een rond edammertje maar die zijn bijna € 12,- en dat vind ik wel erg veel voor een stuk kaas. Daarom is een blok jonge kaas een prima alternatief en mijn paps die eet er zo één per week op maar nu ik op mezelf ga gaat het wel wat langzamer. Ik vind zo nu en dan namelijk een blokje kaas best lekker en het is super handig om in huis te hebben voor op je brood. 

Wat kan jij absoluut niet missen in jouw koelkast? 

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.