dinsdag 10 februari 2015

Werelds grootste Starbucksdate op 13 februari


Niemand wil alleen zijn met Valentijnsdag want al die verliefde stelletjes om je heen maakt deze dag ook niet veel leuker. Oké heb je er niets mee en kan het je niks interesseren dan is het zo weer zondag 15 februari. Toch heeft Match.com een leuk koffiedate event georganiseerd op 13 februari 2015. Meer dan drie miljoen van hun gebruikers gaven in hun profiel namelijk aan geïnteresseerd te zijn in "koffie en kletsen". Match.com besloot een samenwerking aan te gaan met Starbucks en met resultaat want vrijdag 13 februari worden deelnemende filialen over de hele wereld omgetoverd tot liefdespaleisjes. Wie weet kom jij dan de dag voor Valentijnsdag jouw liefde van je leven tegen. 

Wat zijn de deelnemende Starbucks filialen in Nederland?

Toch op heden is er nog niets bekend maar houd vooral de facebookpagina in de gaten van Starbucks want als goed is worden hier de filialen bekend gemaakt. Klik hier voor de link. 

Hoe kan ik meedoen aan de koffiedate?

Gebruik de hashtag #starbucksdate op social media of meld je aan via match.com


Ben je nog vrijgezellig en lijkt het je wat dan zou ik zeker even langs één van de filialen van Starbucks gaan die deelnemen met deze leuke actie. Wie weet vind je nog een leuke man/vrouw en heb je een heerlijke beker met Starbucks. Win-Win situatie toch! 

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.