maandag 23 februari 2015

Zussenbloggenover - week 5


Deze week waren wij op donderdag alweer een maand online op zussenbloggenover. Het was natuurlijk spannend hoe het allemaal zou gaan lopen maar we hebben al een aantal leuke reacties gekregen. Dit betekend ook dat wij gewoon door gaan met onze blog waar wij over van alles schrijven wat wij leuk vinden. Ben jij al langs geweest? Ik zal vanaf nu steeds een klein stukje van het artikel onder de link plaatsen zodat je een klein kijkje krijgt van waar het over gaat. Nieuwsgierig geworden klik dan op de link om het gehele artikel te lezen.

Maandag 16 februari 2015 - Gezonde tussendoortjes voor kinderen

Toen wij nog twee kleine meisjes waren kon je al aardig wat lekkers kopen in de supermarkten maar tegenwoordig lijkt het wel steeds meer en meer te worden. Gelukkig zijn er ook heel veel goede en gezonde alternatieven maar kinderen pakken toch vaak snel de slechtere tussendoortjes. Als ouder zijnde moet je daarom soms even hard zijn voor je kind maar waarom kan een gezond tussendoortje niet net zo lekker zijn als een ongezond tussendoortje? ... 

Dinsdag 17 februari 2015 - Luiers getest!

Hoi, Sinds 10 weken alweer troste moeder en dus al heel veel luiers later kan ik nu al een kleine review geven over onze mening ervaring met enkele merken. ...

Woensdag 18 februari 2015 - Voor- en nadelen van op jezelf wonen/samenwonen

Het is alweer bijna een maand geleden dat ik samen ben gaan wonen met mijn vriend Jasper en elke dag besef ik meer en meer hoe blij ik met ons huis ben. Natuurlijk komt er een hoop bij kijken en ondanks dat je een plan-van-aanpak hebt gemaakt komen er altijd weer dingen erbij. Ik ben ook direct vanuit het huis van mijn ouders direct op mezelf gegaan dus nooit kunnen wennen aan het idee dus dat was wel spannend maar het gaat ons goed af. ...Donderdag 19 februari 2015 - Zussenbloggenover 1 maand

1 maand samen bloggen hoe vinden wij dat?

Amanda: Terug kijkend naar deze eerste maand vind ik dat we goed bezig zijn, elke dag komt er een artikel online over verschillende onderwerpen. Persoonlijk bevalt dit me erg goed en vind ik het erg leuk om te doen. ...

Vrijdag 20 februari 2015 - Wist je dat?

Wist je dat ik gek ben op pasta's
Wist je dat ik werk in de kinderopvang en al bijna 8 jaar alweer
Wist je dat mijn hele gezin jarig is in december en dus allemaal boogschutters zijn


Zaterdag 21 februari 2015 - Kijkje in de woonkamer van Chantal

Ons huisje is nog niet helemaal af maar voor een groot deel wel. Ik wil in de woonkamer nog wel een aantal dingen kopen maar dat komt in de loop van de maanden. Toch wil ik jullie even een kijkje laten nemen hoe mijn huis eruit ziet.

Zondag 22 februari 2015 - Restaurant review Boss

Op vrijdag 6 februari had ik een etentje met mijn werk. We gingen naar Boss in de beemster. Dit is een sushi restaurant waar je heerlijk kan eten conform het all you can eat concept. 


Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.