dinsdag 31 maart 2015

Binnenkort in Amsterdam Zuid-Oost Foodhallen (World of Food)


Op steeds meer plaatsen komen er foodhallen en binnenkort dus ook één grote in Amsterdam Zuid-Oost. In Amsterdam Zuid-Oost komt de World of Food en dit wordt het grootste en meest spectaculaire eet- en horecatrefpunt van Amsterdam. World of Food wordt het grootste restaurant van Zuid-Oost met 3000 m2 oppervalkte. In de oude parkeergarage Develstein in Amsterdam Zuid-Oost komt een line up van 20 tot 30 ondernemende smaakmakers met international streetfood gerechten.

De nadruk wordt vooral verwijst naar de beroemde markten in Barcelona, London of de streetfood markten in Azië. World of Food is meer dan eten alleen want het bied ook een complete nieuwe plek voor inspirerende ontmoetingen, leren en werken. Bij de World of Food word het hele jaar door workshops, evenementen, presentaties en feesten gegeven. Er zijn een aantal belangrijke thema's rondom eten: Gezondheid, duurzaamheid en ambachtelijkheid.


Wat voor eten kun je verwachten bij de World of Food?

- Quiches & Spiesjes / Gifts en Cakes
- Authentieke Antilliaanse keuken
- African kitchen
- Vegetarische gerechten
- Indonesisch streetfood
- Roti shop / Halal grill
- Barbecue en Grill

Maar ook McDonalds of een Chinese wok zullen zich gaan vestigen. Verder is er nog veel meer diversiteit aan eten wat je kunt krijgen bij de World of Food. Kijk voor de gehele lijst op www.worldoffoodamsterdam.nl.

Wanneer kunnen we langs gaan bij de World of Food in Amsterdam Zuid-Oost?

Eind mei word de World of Food geopend in de voormalige parkeergarage en dan kunnen we heerlijk gaan smullen. Ontbijt, lunch of een diner je kunt het zo gek niet bedenken maar het is daar te verkrijgen. Zodra hij geopend is ga ik zeker even langs en waarschijnlijk ook wel even vloggen voor jullie. De toegang is gratis dus dat is een groot pluspunt! 

Adres: Develstein 100, 1102 AK Amsterdam

Liefs Chantal

1 opmerking:

  1. Weet iemand of er ook een speciale plek komt waar je Halal eten kan aanschaffen? Of wordt dat overgeslagen? Zou wel heel jammer zijn

    BeantwoordenVerwijderen

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.