zondag 29 maart 2015

Dingen in mijn leven waar ik trots op ben


Er zijn altijd dingen in je leven waar je trots op bent en waar je onwijs dankbaar voor bent. Ik heb genoeg dingen waar ik trots op ben maar er zijn vijf dingen in mijn leven die echt er boven uit steken. Vandaag ga ik dus even iets persoonlijker babbelen met jullie dus hoop dat jullie dat ook een keer leuk vinden.

1. Een huis gekocht

Ja deze staat absoluut op nummer 1 want twee jaar terug had ik nooit verwacht dat ik nu in mijn eigen huis zou wonen. Dankzij mijn ouders ben ik van heel ellende er goed bovenop gekomen en toen ik ook mijn handtekening onder het koopcontract zette kwam er een lach op mijn gezicht. Trots op mezelf want door alle hulp om mijn heen ben ik uit alle ellende heel sterk terug gekomen.

2. Mijn twee neefjes Kian en Nick

Toen Nick 1 1/2 jaar terug geboren werd was ik als een kind zo blij met mijn kleine neefje maar bij Kian was het toch net even iets mooier. Dit was mijn zus natuurlijk die een kleine man op de wereld had gezet samen met haar vriend en wauw toen was ik pas trots, blij, gelukkig en emotioneel. Néé die dag dat de bevalling was begonnen zal ik nooit vergeten! Maar ik houd net zoveel van Nick als van Kian want het zijn gewoon mijn twee kleine prachtige boefjes.


3. Mijn blog

Dankzij mijn blog heb ik een vervelende tijd op papier kunnen zetten waardoor ik mijn verdriet, frustratie en woede daarin kwijt kon. Wat ik nooit had verwacht dat ik opeens bezoekers zou krijgen die mijn blog interessant vonden. Ik heb toen op een gegeven moment ook besloten om een hoofdonderwerp te kiezen en dat is eten geworden. De leuke dingen die ik mag doen voor mijn blog heb ik te danken dankzij mijn lezers en daar ben ik toch ook wel trots op.

4. Mijn ouders en zus

Dankzij hun had ik zeer waarschijnlijk alleen nog maar meer in de ellende gezeten dus ik ben super trots op hun. Buiten dat om zijn wij gewoon een hecht gezin en dat wil ik absoluut nooit missen in mijn leven. Ik ben gewoon heel blij met ze!


5. Jasper

Ja mijn grote liefde die mag niet ontbreken in mijn top 5 want ondanks de zware tijd die wij samen hebben gehad waardoor we een paar maanden uit elkaar waren zijn we nu sterker dan ooit. Wij slepen elkaar overal doorheen en natuurlijk hebben wij ook wel eens een ruzietje maar in no-time is dat weer opgelost.

Wat zijn de dingen waar jij trots op bent?

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.