vrijdag 6 maart 2015

Doelen voor maart 2015

Bij Teske zie ik maandelijks dit artikel terug komen met haar doelen voor een nieuwe maand en ze blikt terug op de maand daarvoor. Ik vind dit altijd leuk om te lezen en merk voor mezelf dat ik misschien ook wat meer met doelen moet gaan werken. Mijn blog is daar ideaal voor omdat ik dan steeds ermee word geconfronteerd en het dan net even dat extra zetje in de goede richting geeft.


1. Hardlopen oppakken

Ja, ik probeer het nu alweer een paar dagen maar het komt er steeds niet van want ik heb dan op mijn manier wel weer wat te doen. Néé er moet weer wat beweging in mijn lichaam komen want het is mooi geweest. Mijn hardloopschoenen staan alweer klaar en ik ben ervan overtuigd dat ik aankomend weekend zeker even ben wezen hardlopen.

2. Minimaal 5 kilo kwijt zijn

Oké het afvallen gaat ook niet zo denderend en ik wil het wel want ik ben er klaar mee. Hier helpt het hardlopen natuurlijk ook bij maar ik hoop dat ik eind deze maand 5 kilo kwijt ben. Meer is natuurlijk altijd fijn maar we gaan niet doelen verzinnen die misschien onmogelijk zijn.

3. Vaker een recept volgen

Ik heb zoveel kookboeken liggen dus waarom kook ik daar niet zo nu en dan eens uit? Ik wil meer in de keuken bezig zijn dus die kookboeken gaan open ik wil minimaal 1x per week een recept volgen. 

4. Eerste youtube filmpje maken

Ja, het moet er deze maand echt van gaan komen. Misschien word het een klein filmpje van alleen een tour door mijn keuken of een leuk klein receptje. Ik zal zeker klein beginnen maar ik wil er nu echt mee gaan beginnen want kijk regelmatig bij andere youtubers en het lijkt mij ook super leuk.

Begin van de maand april kom ik met een update en mijn nieuwe doelen voor de maand april. Heb jij ook nog doelen die jij wilt bereiken doe dan ook gezellig mee.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.