zondag 22 maart 2015

I Wish.... Tag!


Vandaag een tag die ik zag staan bij Teskuh en ik wist gelijk dit is er één voor mij. Je moet wel een klein beetje creatief denken maar daar houd ik wel van dus laten we maar beginnen met de I Wish... Tag!

Als je alles zou mogen zijn, wat zou dan je droombaan zijn?

Ondernemer zijn van mijn eigen bedrijfje. Waarin daar ben ik nog niet helemaal over uit want een eetcafé blijf ik super leuk vinden maar een winkeltje met kleding, nagellak of tassen spreekt mij ook wel aan. Het ondernemerschap vind ik gewoon heel leuk en helaas heb ik dat een beetje weggegooid door het beëindigen van mijn studie maar ach wie weet.


Als je een super overdreven luxe iets zou mogen aanschaffen, wat zou het dan zijn?

Privé jet. Ja ik zie mezelf al samen met mijn familie gezellig tripjes maken naar een warm land of gewoon even winkelen in Londen. Natuurlijk een weekendje weg gaan is dan ook een stuk gemakkelijker want voor je het weet ben je weer thuis.

Als je een dagje op zou mogen trekken met een film/serie karakter, wie zou dat dan zijn?

Norman Reedus oftewel Darryl van The Walking Dead! Ik vind hem zo'n held in deze serie al was mijn mening hier in het begin heel anders over. Ik ben zo benieuwd hoe hij in het dagelijkse leven is omdat hij in The Walking Dead echt zo'n ultieme survivor is wat elke vrouw geweldig vind.


Als je een locatie mocht uitkiezen waar je eindeloos naartoe geteleporteerd zou kunnen worden, waar zou dat dan zijn?

Aruba, wanneer je geen zin hebt in kou of ongezelligheid dan gaan we toch heel even naar Aruba waar de zon schijnt en er mooie witte stranden zijn. Ik ben er nog nooit geweest maar als je filmpjes ziet of foto's dan ben je toch gelijk verkocht. Aruba staat hoog op mijn verlanglijstje om ooit nog eens naar toe te vliegen.

Als je iets door zou kunnen blijven, zonder er dik of misselijk van te worden, wat zou het dan zijn?

Bon-Bon-Bloc van Côte D'Or! Chocolade met pralinevulling is absoluut mijn favoriete chocolade. Maar als ik dan moet kiezen uit een bepaald merk of soort dan is dat zeker Bon-Bon-Bloc.


Als je een angst van jezelf zou mogen wegnemen, welke zou dat dan zijn?

Spinnen! Ik ben als de dood voor spinnen en dat varieert van kleine tot grote spinnen. Néé ik ga niet slapen voordat ik even een controle heb gedaan op spinnen en als er één zit moet hij weg gehaald worden. Het is wel eens gebeurd dat ik mijn vriend wakker maakte om een spin weg te halen of dat mijn zus pas mocht slapen tot ze een spin had weg gehaald. Ja het gaat ver maar ik ben doodsbang!

Als je een super power zou kunnen hebben, welke zou dat dan zijn?

Ik zou heel graag willen toveren want de wereld van Harry Potter is toch geweldig. Hoe leuk zou het zijn dat je door een spreuk zo je hele huis hebt schoongemaakt of een heerlijke maaltijd op tafel tovert. Ja hoor ik zie dat wel zitten en geef mij maar een schoon als Zweinstein waar ik naar toe moet om het te leren haha.


Als er een band weer bij elkaar zou komen en een privé concert bij jou thuis zou kunnen geven, wie zouden dat dan zijn?

MEN2B! Ja ik weet dat deze jongens niet heel lang bij elkaar zijn geweest maar ik vond dat zij toen der tijd echt wel leuke nummers maakte. Ik ben zelf ook aanwezig geweest bij de opnames van één van hun videoclips en dat was zo'n leuke ervaring. Ja men2b waren de Nederlandse Backstreetboys!

Als je elk dier als huisdier zou mogen hebben, welk dier zou je dan willen?

Een tijgertje maar dan wel het liefst in de kleine formaat voor zijn hele leven. Ja misschien veeleisend maar dan zijn ze zo onwijs schattig en lijken ze nog op kleine katjes toch?

Ik vond deze tag onwijs leuk om in te vullen dus daarom tag ik iedereen die dit leest om hem ook even in te vullen!

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.