donderdag 19 maart 2015

Keuken Wishlist


Een wenslijst kan heel groot zijn van leuke spulletjes voor in je woonkamer tot mooi grote reizen maken over de hele wereld. Vandaag wil ik mijn wenslijst van spulletjes die ik nog graag in de keuken zou willen hebben met jullie delen. Binnenkort zal er op zussenbloggenover een: Home Wishlist online komen dus houd onze blog zeker ook even in de gaten.

1. KitchenAid mixer

Ja absoluut mijn nummer 1 en die ik het liefst al gelijk wou komen toen ik ging samenwonen maar wat zijn deze mixers toch prijzig. Iedereen die ik hierover vertel verklaren mij absoluut voor gek maar als Chantal ergens haar zinnen op heeft gezet dan krijg je haar er niet af. Ik sta gewoon graag in de keuken en ik ben ook trots op mijn keuken dus zo'n prachtig apparaat kan toch haast niet ontbreken. Toch moet ik er nog eventjes voor sparen maar met een beetje mazzel zal hij eind dit jaar toch wel echt in mijn keuken staan.

2. Blond Amsterdam - Delfts blauwe theepot

Ja, ik ben eerlijk gezegd echt wel weg van delfts blauw en vooral dan het servies van Blond Amsterdam. De theepot vind ik het mooiste en leukste van de gehele serie om mijn keuken mee op te fleuren. Hoe leuk is het als je visite krijgt en hun een kopje thee kan geven geschonken uit deze mooie theepot. 

3. Magnetron

Ja ik had niet verwacht dat dit een gemis zou zijn maar af en toe is dit zeker wel het geval. Even snel een klein bakje satésaus opwarmen of een potje eten voor één van mijn neefjes. Hiervoor is een magnetron ideaal maar helaas hij staat bij ons nog niet in de keuken. Ik heb namelijk nog een extra plank nodig want onze keuken is niet heel groot dus die komt er zeker wel spoedig. 

Dit zijn de drie dingen die ik momenteel echt op mijn wenslijstje heb staan en misschien is het niet veel maar wel twee wat prijziger artikelen. Wat staat er op jouw keuken wenslijstje?

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.