woensdag 11 maart 2015

Mijn eerste vijf Instagram foto's

Op Instagram ben ik ook redelijk actief bezig en voor wie mij niet volgt neem dan even een kijkje op mijn Instagram: Miszbloggie. Laatst zag ik bij andere bloggers ook al oude foto's van hun Instagram voorbij komen en ik besloot ook eens terug te bladeren. Wat was ik verbaasd over de hoeveelheid foto's die ik er nu al op heb staan en wat is het leuk om terug te kijken. Ik zou heel graag wat meer foto's willen laten zien aan jullie maar dan word dit artikel wel heel lang vandaar de eerste vijf.


Mijn eerste instagramfoto plaatste ik op 11 augustus 2013. Dit was van de verjaardagstaart die ik had besteld bij banketbakkerij Buter in Zaandam en wat was hij heerlijk. Ik werd 21 en houd van roze dus deze taart was echt perfect!


Ja, Jasper kan natuurlijk ook niet missen op mijn Instagram. Dit blijf ik een hele leuke foto van hem vinden en die plaatste ik op 12 augustus 2013 dus een dag na mijn eerste foto. Ja ik houd nog steeds ziels veel van Jasper want anders ga je ook niet samen een huis komen en samenwonen haha.


Op 13 augustus 2013 zat ik tijdens mijn werkdag in de slijterij aan een heerlijke bak druiven. Ja als ik eenmaal begin aan druiven heb ik absoluut geen stop! Ja ik weet dat een hele bak druiven ook absoluut niet gezond is vanwege de fruitsuikers die erin zitten maarja..


Op 14 augustus 2013 begon mijn dag met een foto in de kantine van mijn werk. Als dit terug kijk is het zo een verschil met nu aangezien alles alweer omgezet is. Daarom is het ook heel leuk om foto's terug te kijken want in een korte tijd kan er zoveel veranderen. Ik besef me nu wel dat ik hier toen net een maand aan het werk was nadat ik was overgeplaatst.


Tenslotte een leuke foto van het maken van een bierpakketje. Ik denk dat ik dit toch wel één van de leukste dingen vond in de slijterij om te doen maar helaas daar sta ik nu ook niet meer. Momenteel werk ik achter de informatiebalie omdat wij nu twee vasten slijterij mannen hebben. 

Nieuwsgierig geworden naar andere foto's neem dan even een kijkje op mijn instagram klik hier voor de link. 

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.