dinsdag 24 maart 2015

Review - Conimex Wokolie


Al een geruime tijd gebruik ik de Conimex Wokolie en omdat ik hier zo over te spreken ben wil ik graag wat meer hierover vertellen. Zelf gebruik ik deze wokolie regelmatig in mijn keuken of als wij aan het plaatgrillen zijn met familie. Vanuit huis uit ken ik de wokolie en sindsdien wil ik geen ander meer door de geur en smaak die je gerecht net even wat extra's geeft.

Ingrediƫnten:

Plantaardige olie 95% (PINDA, palm), aroma (bevat PINDA, SELDERIJ). De wokolie is bestaat uit arachideolie, palmolie en kokosolie. 

De wokolie van Conimex kan tot zeer hoge temperaturen worden verhit en is daarom speciaal geschikt voor het wokken. Maar dit is niet alles doordat er natuurlijke kruiden- en specerijen door de wokolie zijn verwerkt komt je een heerlijke geur je neus tegemoet en dit proef je terug in je gerecht. Wanneer ik de wokolie gebruik? Voor gerechten met kip, het grillen van een biefstukje in de grillpan, wokken van mijn groenten maar ook om de kant-en-klare shoarma net even wat meer smaak te geven. 

Liefs Chantal


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.