zaterdag 7 maart 2015

Review - Dr. Oetker Pizzaburger


Pizza daar kan je mij absoluut niet het bed voor uit krijgen want néé ik vind het niet zo heel erg lekker. Het is niet dat ik het vies vind maar het is niet zo mijn ding en als ik er dan één kies is het een kaas-ui pizza. Ja ik hoor je al lachen want dat is net een kaas-uienstokbrood haha. Al een tijd zag ik de Dr. Oetker pizzaburgers liggen in de schappen maar ik durfde het toch niet aan tot van de week. Ze waren bij de Dekamarkt in de reclame dus deed ik mijn stoute schoenen aan en nam ik ze mee.

De pizzaburger is in drie verschillende smaken te verkrijgen:

- Dr. Oetker pizzaburger salami
- Dr. Oetker pizzaburger diavolo
- Dr. Oetker pizzaburger speciale

Wij kochten de Dr. Oetker salami en diavolo variant.

Eerste indruk

Toen ik de doos open deed kwamen daar twee plastic verpakkingen eruit met burgers. In elke verpakking zit een bovenkant en onderkant die je zelf na het bakken op elkaar moet leggen. De onderkant is redelijk goed belegd en de bovenkant is bedekt met kaas en tomatensaus. Het broodje lijkt op een Italiaanse bolletje dus dat zag er wel smakelijk uit maar of dit na het bakken ook zo is dat gaan we zo proeven.


Laten we gaan eten

De 13 minuten waren om en het begon toch best lekker te ruiken in huis dus ik werd toch wel erg nieuwsgierig. In eerste instantie had ik beide kanten apart op mijn bord liggen maar waar is dan het hele concept van burgers? Beide delen op elkaar en ja hoor daar is de pizzaburger. Op dat moment dacht ik echt bij mezelf waar begin ik aan maar ik moest even doorzetten en gaan happen. 

Tot mijn verbazing was de buitenkant lekker krokant en de binnenkant heerlijk smeuïg. Je kunt de pizzaburger wel een klein beetje vergelijken met een pizzabroodje. Het was tot mijn verbazing wel goed te doen en ik vind de pizzaburger zelfs nog lekkerder dan een gewone pizza. Zou ik het nog een keer gaan proberen? Misschien wel alleen had ik nu de salami variant en mijn vriend de diavolo en die vond ik zelf toch wat lekkerder omdat hij iets pittiger is. Bij de salami variant proef je vooral veel kaas en meestal ben ik daar wel een liefhebber van maar nu niet. 

Wil je dus een keer wat anders proberen en ben je een liefhebber van pizza dan is dit vast wel iets voor jou. Néé een hamburger is het niet maar het geeft wel een extra twist door het broodje. 

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.