maandag 30 maart 2015

Review - Hellmann's Real Mayonaise


Al een hele tijd wou ik de Hellmann's mayonaise uitproberen maar om eerlijk te zijn vond ik hem best prijzig dus liet ik hem links liggen. Vorige week was hij in de aanbieding waar je twee potten mayonaise kocht voor €2,- koopje dus. Inmiddels heb ik de Hellmann's mayonaise uitgebreid geproefd en deel ik graag mijn mening met jullie wat ik ervan vind. Wist je dat Hellmann's officieel geen mayonaise genoemd mag worden omdat het anders is samengesteld dan het originele mayonaise recept.

Ingrediënten:

Raapzaadolie, water, EI en EIGEEL (vrije-uitloop) 7,9%, azijn, zout, suiker, geconcentreerd citroensap, antioxidant E385, aroma's, kleurstof E160c

Maar wat vinden wij van Hellmann's Real Mayonaise?

In eerste instantie ziet het er gewoon uit als mayonaise maar toch is de Hellmann's mayonaise iets korreliger dan de mayonaise die wij kennen. Maar het belangrijkste moet nog komen hoe smaakt het? Deze mayonaise is iets te veel aan de zure kant en daar houd ik niet zo van. Natuurlijk als je zelf mayonaise maakt is het ook een wereld van verschil met mayonaise uit de supermarkt maar die vind ik altijd nog lekkerder dan deze van Hellmann's. Néé het is niet mijn ding maar misschien komt dit ook omdat ik tegenwoordig alleen maar yoghurt mayonaise eet. Je kunt de Hellmann's Real mayonaise wel goed vergelijken met de mayonaise die je in het buitenland krijgt bij onder andere wegrestaurants uit zo'n klein pakje. Het is dus een aparte smaak waar je echt wel van moet houden en néé bij mij schuiven ze door richting mijn moeder en zus.

Heb jij de Hellmann's Real mayonaise al in huis gehaald? Het is zeker wel de moeite om het eens te proberen omdat er heel veel verschillende meningen zijn. De één vind het lekker en de ander net als mij vinden het niet te pruimen. Helaas! 


Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.