zondag 8 maart 2015

Review - Kinder Bueno Dark


Een Kinder Bueno wees eerlijk is toch wel erg lekker! Zo kwam hij eerst op de markt met heerlijke melkchocolade en sinds kort ook met witte chocolade. Toch heeft Ferrero ook maar besloten om een variant op de markt te brengen voor de pure chocolade liefhebbers. Chocolade het maakt mij niet uit welke want ik vind het allemaal lekker dus daarom moest en zou ik deze limited edition even gaan proeven. Mijn zus heeft ook een review hierover geplaatst op onze zussenbloggenover blog klik hier voor het artikel.

Eerste indruk

De verpakking is gewoon zoals wij de Kinder Bueno kennen al zit er hier wel een extra twist aan de zijkant. Bij het openen van de verpakking zie je duidelijk dat dit een pure Kinder Bueno is maar verder is het gewoon de Bueno die wij kennen.


Laten we maar gaan proeven

Bij de eerste hap proef je duidelijk de pure chocolade maar voor de rest smaakt hij gewoon naar Kinder Bueno. Nadat mijn eerste 4 blokjes op waren en ik even een kleine pauze inlaste kwam de bittere pure chocolade smaak wel naar boven maar niet heel storend. Hij is gewoon heerlijk zoals een Kinder Bueno hoord te zijn maar dan met een pure twist. 

Waar te koop?
Bij de meeste supermarkten en in week 10 is hij in de reclame bij de Dekamarkt.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.