zondag 15 maart 2015

Review - Mona Panna Cotta met aardbeiensaus


Een nieuwe maand dus ook weer tijd voor het toetje van de maand van Mona. Deze maand kun je in de schappen van de supermarkt de Mona Panna Cotta met aardbeiensaus vinden. Dit heerlijk Italiaanse toetje is zacht, friszoet, romig en heeft een fluwelen textuur. Als je de bodem van de pudding aan één kant langzaam opeet ontdek je zo de toren van Pisa. 

Ingrediënten:

Melk, suiker, 10,9% aardbeiensap, 9,2% slagroom, glucose(‑fructose)stroop, palmolie, 0,7% eimelkeiwit, gemodificeerd maïszetmeel, gelatine (rund), verdikkingsmiddelen: carrageen en E415, voedingszuur: citroenzuur, emulgatoren: E471 en E472a, aroma, kleurstoffen: bètacaroteen en karmijn, stabilisator: E339.

Eerste indruk:

Lekker! Ja hij ziet er uit als een frisse en zoete pudding waar ik absoluut van houd. Puddingen met aardbeiensaus zijn zoiezo bij mij erg favoriet dus laten we maar gewoon gaan proeven. 

Tijd om te proeven:

Vaak moet je even wachten totdat de pudding genoeg gezakt is en je hem op je bordje kan storten maar in enkele seconden was hij al uit de verpakking. Grote pluspunt maar misschien had ik ook wel gewoon mazzel. Als je wel eens Panna Cotta gegeten hebt dan herken je de smaak goed terug. De perfect combinatie is toch echt met de aardbeiensaus erbij omdat het hierdoor iets zoeter van smaak word. Alleen de Panna Cotta is namelijk een beetje saai van smaak.

Liefs Chantal


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.