woensdag 25 maart 2015

Review - Mora Chick-Ins Saté


Tijdens de Huishoudbeurs 2015 stond Mora met hun 3 nieuwe borrelhapjes. De Mora Chick-Ins in de smaken: Saté, Sweet Chili en Mozzarella basilicum. Mijn moeder was direct enthousiast over de saté variant en mijn zus bleef maar praten over hoe lekker die met mozzarella en basilicum was. Op dat moment had ik er geen trek in maar ik was toch nieuwsgierig geworden en besloot de Mora Chick-Ins saté mee te nemen naar huis.

Wij hebben geen frituurpan in huis omdat wij dit niet willen want dan ga je sneller voor de makkelijke en vette hap. Door een event van Mora heb ik wel een airfryer en laat nou net dat de meeste hapjes van Mora in de airfryer kunnen worden bereid. De Mora Chick-Ins dus ook en dat hebben wij van het weekend maar eens uitgeprobeerd. In 7 minuten stonden de Chick-Ins op onze tafel en konden wij gaan smullen.


Bereidingsadvies:

Friteuse: (180°C) bevroren 4 minuten. Let op: de genoemde maximum bereidingstijd en baktemperatuur niet overschrijden. Oven / Grill: Hete lucht (230°C) bevroren 8 minuten. Heteluchtoven voorverwarmen en product regelmatig keren. Oven (250°C) bevroren 8 minuten. Oven voorverwarmen en product regelmatig keren. Airfryer: (200°C) bevroren 7 minuten. Airfryer voorverwarmen. Maximale hoeveelheid: bodem mandje bedekt.

Wauw! Knapperig met een lekkere kipsaté vulling. Ik had het gevoel dat ik een kipsaté van Mora aan het eten was maar na een tweede was ik er ook wel weer klaar mee. Niet omdat het vies was maar op een gegeven moment ging de satésaus overheersen in mijn mond en dan hoeft het voor mij niet meer. Ik houd namelijk niet zo van satésaus en het kan daarom al snel overheersen. Het hapje opzich is geweldig voor een borrel of tijdens een gezellige verjaardag. Ik ben nu al erg benieuwd naar de twee andere smaken.
Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.