woensdag 18 maart 2015

Review - Nestlé Rolo toetje


Chocolade en karamel dat vind ik eerlijk gezegd wel een lekkere combinatie dus toen ik van de week het Nestlé Rolo toetje zag liggen nam ik het direct mee. Om eerlijk te zijn heb ik al heel lang niet meer Rolo gegeten want ik kan het me niet eens meer herinneren. Dit was daarom ook wel spannend toen ik het toetje meenam want vind ik het nog wel zo lekker zoals ik het in mijn gedachten heb?

Ingrediënten:

Crè­me des­sert met ka­ra­mel (60%) : Ma­ge­re MELK (23%), room (13%) (MELK), sui­ker, ka­ra­mel met MELK (7,9%) (glu­co­se­stroop, ge­con­den­seer­de vol­le MELK met sui­ker, wa­ter, ko­pra­olie), zout, ge­la­ti­ne, ge­mo­di­fi­ceerd ma­ïs­zet­meel, emul­ga­toren (E471, so­ja­le­ci­thi­ne), ver­dik­kings­mid­de­len (car­ra­geen, xan­thaan­gom), aro­ma, kleur­stof (ka­ra­mel). Crè­me des­sert met MELK­cho­co­la­de (40%): Ma­ge­re MELK (18%), MELK­cho­co­la­de (12%) [sui­ker, vol­le MELK­poe­der, ca­cao­bo­ter, ca­cao­mas­sa, wei­poe­der (MELK), emul­ga­tor (so­ja­le­ci­thi­ne), na­tuur­lijk vanillearo­ma], room (7,3%) (MELK), cho­co­la­de­poe­der (1,8%) (ca­cao­poe­der, sui­ker), sui­ker, ma­ger ca­cao­poe­der, ge­la­ti­ne, emul­ga­tor (E471).


Eerste indruk

Klein! Ik ben een toetjes liefhebber dus dit kleine bakje zal mij niet snel verblijden ben ik bang voor. Ja voor de rest is het niet spannend het is duidelijk dat het van Rolo is dus laten we het bakje maar open maken.

Laten we maar gaan proeven

Ziet er uit als chocolademousse en het maakt me nieuwsgierig. Bij het eerste hapje had ik alleen chocolade maar dat proefde al lekker. Een tip ga direct door naar de bodem want dan heb je de combinatie met chocolade en karamel dit is Mmm.. heerlijk! Proef je de Rolo smaak terug? Ja best wel maar niet heel overheersend. Je moet wel echt een liefhebber zijn van zoet want dat is dit toetje zeker en één bakje vond ik dus ook echt meer dan genoeg.


Er zijn nog een aantal varianten van Nestlé toetje zoals: Kitkat, Bros en Smarties. 

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.