zondag 1 maart 2015

Slagerij Kaddour


Bij ons in de familie zijn wij altijd op zoek naar weer andere lekkernijen voor bij de gourmet en zo kwamen wij terecht bij slagerij Kaddour. Slagerij Kaddour is namelijk al jaren een bekend fenomeen in Amsterdam en omstreken maar wij waren er nog nooit aan toe gekomen om eens langs te gaan. Zij verkopen uitsluitend halal producten en hun rundvlees is afkomstig van "het reine rund" en is puur natuur en dekt de lading van wat het woord Rein betekent; schoon, proper.

Ook maken zij nog steeds al hun vleeswaren en worsten in hun eigen worstenmakerij en dit proef je duidelijk. De grillworst en gehaktballen zijn absoluut de toppers van Slagerij Kaddour en daarvoor komen de klanten speciaal voor in de slagerij. Verder kruiden en marineren zijn al hun vlees zelf, maken hamburgers en worsten hierdoor kunnen zij ook met allergie├źn rekening houden. Bij slagerij Kaddour proef en zie je dus echt vlees zonder kunstmatige geur en/of kleurstoffen.

Een kleine greep uit het vlees assortiment van slagerij Kaddour:

- Kalfshamburgers
- Kalfskoteletten
- Kalfsspareribs
- Balinese kipkerrie blokjes
- Gemarineerd kippendijtje
- Kalkoenshoarma
- Lamsshoarma
- Kebabrol
- Lamsworstjes
- Rookworst
- Ossenstaart

Ook stellen zij heerlijke barbecue of gourmetpakketten voor je samen waar bij je verschillende keuzes hebt uit de prijsklasse die jij wilt hebben. 


Een kleine greep uit het vleeswaren assortiment van slagerij Kaddour:

- Gebraden gehakt met olijven
- Gebraden kipfilet mexicaans
- Gerookte ossenworst
- Kalfs shoarmarollade
- Kalkoen ham
- Runder pastrami
- Kip smeerworst

Maar ook voor een aantal levensmiddelen zoals sappen, honing, kruiden etc. kun je terecht bij Slagerij Kaddour en het is allemaal betaalbaar. Goede kwaliteit voor een leuke prijs daar houden we toch van. Zelf ben ik helemaal gek van de Balinese kipkerrie blokjes want die zijn zo heerlijk gekruid. Ook hebben wij nu al twee keer onze gourmetvlees bij slagerij Kaddour gehaald en het viel bij iedereen in de smaak. Ben je dus in de buurt of wil je gewoon een keer wat anders ga dan zeker even langs.

Slagerij Kaddour Amsterdam Noord

Ooievaarsweg 12, 1021 GZ Amsterdam

Slagerij Kaddour IJburg

Pampuslaan 22, 1087 LA Amsterdam

Kijk voor meer informatie op de website: www.kaddour.nl 

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.