dinsdag 10 maart 2015

Spam je blog #6


De laatste spam je blog is alweer een maand geleden en omdat ik nog geen artikel online had staan voor in de ochtend besloot ik te gaan voor een spam je blog. Deze artikels slaan namelijk altijd aan want zelf vind ik het super leuk om met nieuwe bloggers kennis te maken en hun blog te bekijken. Dus laat gerust je link van jouw blog achter in de comments dan neem ik even een kijkje!

Is dit de eerste keer op Miszbloggie? Ik zal me even voorstellen: Mijn naam is Chantal, 22 jaar en woon sinds twee weken samen met mijn vriend in Wormerveer. Alweer twee jaar geleden ben ik begonnen met mijn blog en na maanden zoekende naar HET onderwerp heb ik besloten om als foodblogger door te gaan. Dagelijks verschijnen er twee artikels online over eten of drinken.

Liefs Chantal

1 opmerking:

 1. Hoi!

  Superlief dat we mogen spammen!
  Ik, een 14-jarig meisje, blog al langer dan 1 jaar, anoniem, op www.diysforyouandme.weebly.com. Het is een blog vol positiviteit, inspiratie en natuurlijk DIY's, wat wel logisch is met deze naam! Verder komen er af en toe berichtjes online over fotografie, tuinieren en coeliakie (beter bekend als glutenallergie, wat ik zelf heb).
  Ik zie je graag tegemoet op mijn blog!

  Liefs ♥

  BeantwoordenVerwijderen

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.