dinsdag 31 maart 2015

The Passion 2015 in Enschede


Sinds 2011 word The Passion gemaakt en uitgezonden op de Nederlandse televisie. Zelf ben ik absoluut niet gelovig maar het verhaal van Jezus heb ik wel meegekregen op school en door The Passion blijft het ook zeker hangen. Buiten het hele verhaal van Jezus tijdens The Passion geniet je ook van een mooie en leuke show. De hoofdrollen worden jaarlijks weer door andere bekende Nederlanders gespeeld die gezamenlijk ook nog heel veel Nederlandse liedjes zingen.

Donderdag 2 april 2015 is het weer zover voor een nieuwe editie van The Passion en dit jaar is het in Enschede. Voor de mensen die niet even naar Enschede kunnen om te kijken of mee te lopen word het uitgezonden op Nederland 1 om 20:30. Zelf heb ik hem al met grote letters in mijn agenda staan want ik vind het elk jaar weer geweldig. De Nederlandse liedjes die ze verwerken in The Passion pas zo erg bij het verhaal waardoor je er steeds meer in komt te zitten.


Jezus - Jim de Groot
Judas - Jeroen Koningsbrugge
Petrus - Jeroen van der Boom
Pilatus - Jon van Eerd
Maria - Shirma Rouse

Zie je al een aantal bekende namen er tussen zitten? Ik ben erg benieuwd vooral naar Jeroen Koningsbrugge want hij is de verrader. Het word weer een leuk avondje waar we weer even het verhaal van Jezus krijgen te horen. Als je het nog nooit hebt gezien maar je wel nieuwsgierig bent kijk dan even op YouTube daar staan genoeg filmpjes van de jaren hiervoor.

Liefs Chantal


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.