donderdag 26 maart 2015

Tijd voor iets nieuws - Afvallen met Cambridge


Helaas ging het afvallen met Weightwatchers dit keer totaal niet zoals ik het in gedachten had dus dan moet je maar op zoek gaan naar iets anders. Zelf zat ik al een tijdje na te denken om een maaltijd te vervangen door shakes zoals Modifast of Weightcare maar ik twijfelde. Tot vorige week aangezien mijn moeder toen over Cambridge begon. Mijn moeder heeft dit alweer een paar jaar terug ook gedaan en is daar toen ruim 50 kilo mee afgevallen. Ja het is een heel drastisch en pittig afvalprogramma maar het resultaat krijg je snel te zien en daar ben ik gewoon even aan toe.

Over twee weken hebben wij een afspraak staan bij onze consulente en dan gaan we aan de slag. Ja ik ben onwijs gemotiveerd en ik heb er zin maar weet ook zeker dat het pittig zal gaan worden. Cambridge heeft twee programma's: Cambridge 500 en Cambridge 800. Beide programma's zorgen ervoor dat je afvalt maar bij Cambridge 500 zal het iets sneller gaan dan de Cambridge 800. Zelf wil ik voor de Cambridge 500 gaan en dat betekend drie maaltijden per dag en meer niet. Je hebt de keuze uit shakes, pap, soepjes of repen en daaruit kies je drie maaltijden. Zo kun je beginnen met pap in de ochtend, smiddags drink je shake en savonds maak je een soepje. Natuurlijk mag je ook de gehele dag door 3 shakes drinken maar of dat nou ideaal is dat weet ik niet. 

Omdat mijn moeder het al eerder heeft gevolgd ben ik al grotendeels op de hoogte van hoe het werkt en néé de eerste dagen zullen absoluut geen pretje worden. We hebben hem daarom ook bewust op donderdag 9 april gezet omdat ik dan vier dagen vrij ben om te wennen. Want mijn verslaving Coca Cola Light is dan ook per direct voorbij dus ben nu al rustig aan het afbouwen. Ik denk dat het voor mij even goed is om alleen dat te mogen eten en niets anders want met Weightwatchers mag je snacken en dat doe ik dan ook. De kilo's moeten er gewoon nu echt van af want anders word het alleen maar erger. Ik houd jullie wekelijks op de hoogte hoe het gegaan is en wat ik nou van de shakes, soepjes en repen vind want ik ben geen liefhebber van pap. 

Kijk voor meer informatie op: www.cambridgeweightplan.nl

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.