zondag 29 maart 2015

Verslaafd aan Coca Cola Light!


Ja je zult wel denken wat een heftige titel maar het is waar ik ben echt verslaafd aan Coca Cola light. Sinds ik samenwoon met mijn vriend is het alleen maar erger geworden en ik ben er klaar mee. Ik ga natuurlijk het Cambridge dieet volgen en daar is frisdrank absoluut ten boze dus wat nu?

Ik ging van de week eens na hoeveel Coca Cola light ik nou koop per week en daar schrok ik van want er gaan maar liefst 3 trays a 6 blikjes per week doorheen. Dan nog daarbij dagelijks een blikje op mijn werk tijdens de lunch betekend gewoon dat ik in een week tijd 23 blikjes Coca Cola light drink. Toen ik dat aantal zag schrok ik me rot want ik wist dat het veel was maar als je cijfers ziet klinkt het altijd een stuk erger. Ik ben gewoon verslaafd dat was mijn eerste gedachten en mijn vriend gaf me ook direct gelijk. Wauw! hoe snel sluipt dat het erin want thuis dronk ik ook best veel Coca Cola light maar wel een stuk minder dan deze hoeveelheid.


Voor dit artikel ben ik wat gaan rond snuffelen en oké er zijn wel extremere gevallen maar het begint bij een beetje en eindigt op een gegeven moment net als die extreme gevallen. Een vers broodje in combinatie met een glaasje Coca Cola light is toch heerlijk net als het weg spoelen van zoetigheid met een glaasje. Nu ik dit type klinkt het eigenlijk heel gek maar ik ben wat rond gaan vragen in mijn omgeving en collega's van mij denken er precies zo over.

Wat ik nu ga doen om er van af te komen? Het langzaam afbouwen aangezien ik over twee weken echt gestopt moet zijn. Ik haal nu geen 6 packs Coca Cola light meer maar een paar blikjes. Op=Op en als ik echt echt trek heb koop ik nog een blikje en anders kiezen we voor nu even voor iets anders. Het is pittig dat geef ik toe want ben nu al een paar dagen bezig maar ik weet dat ik het kan en het moet.

Liefs Chantal


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.