woensdag 4 maart 2015

Voor welke koekjes kun je mij wakker maken?

Oké je kunt mij wel een liefhebber van koekjes noemen maar toch heb ik een aantal favorieten. Een bakkie koffie of thee kan in mijn ogen niet zonder een koek of een stukje taart. Als je bij iemand op visite bent en hij/zij bied jou niets aan bij de koffie vind ik dat echt een gemis. Laten we nu maar beginnen met de koekjes waar je mij wakker voor kunt maken.

1. Gevulde koek

Ik denk dat dit wel absoluut mijn favoriet is en dan vooral de verse van de bakker. Néé kom niet aan met zo'n fabriek gevulde koek want daar kan een verse gevulde koek niet tegenop.2. Roze koek

Mijn nummer twee is toch zeker wel een roze koek en dan vooral van Glacé. Je hebt ook wel eens bij de Lidl of Aldi roze koeken maar deze hebben naar mijn mening een hele aparte framboossmaak dit is niet mijn ding.


3. Mergpijp

Natuurlijk heb je vele soorten mergpijpen maar de grote variant met een laagje jam erin is wel één van de beste. Toch een crème mergpijp valt ook altijd wel goed in de smaak hoor!


4. Rondo

Deze verkopen wij bij de Dekamarkt en sinds ik daarmee kennis heb gemaakt zijn wij goede vrienden geworden. Je moet het proeven want de smaak is niet goed te beschrijven. Oké het is veel amandelspijs dus daar moet je wel van houden.5. Bastogne koek

Probleem van bastogne koeken is alleen dat je er van blijft eten oké dat heb ik wel heel sterk. Toch is het een prima koekje voor bij een bakkie thee.


Voor welk koekje kan jij wakker gemaakt worden? 

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.