maandag 9 maart 2015

Wist je dat kruidenthee erg gezond is?


Vroeger dronk ik altijd smaakjes thee want ik moest absoluut niets hebben van de kruidenthee maar naarmate ik ouder werd ging dit veranderen. Zo nu en dan neem ik nog wel eens thee met een smaakje maar vaker grijp ik naar de kruidenthee. Maar wist je dat kruidenthee heel erg gezond is? 

Kruidenthee helpt tegen kwaaltjes

1. Citroenkruid heeft een goede werking op de galblaas en spijvertering
2. Ginseng wordt over gezegd dat je weerbaarheid tegen ziekteverwekkers groter wordt. Ook zou het een positief effect hebben op je concentratie.
3. Brandnetel dat werkt goed tegen huidkwaaltjes als acné, verbranding en eczeem. Verder is het goed tegen gal- en leverkwalen en voor de spijsvertering. 
4. Lavendel heeft ook een positief effect op de spijsvertering. Ook heeft lavendel een kalmerende werking waardoor het helpt bij het slapengaan, migraine of tot rust te komen.
5. Gember helpt tegen hoofdpijn, darmklachten en misselijkheid. 

Dit is een kleine voorbeeld van de kruiden die in bepaalde soorten thee zitten en die ook nog eens helpen tegen kwaaltjes let dus goed op de verpakking.


Kruidenthee helpt bij het afvallen

Zelf merk ik het ook als ik thee ga drinken dan heb ik veel minder behoefte aan zoetigheden. Ook is kruidenthee is super goede en gezonde vervangen voor frisdranken en sappen. Als je veel thee drinkt ga je ook goed naar de wc waardoor je je afvalstoffen weer verliest. 

Kruidenthee is goed voor de huid

Thee reinigt en hydrateert de huid, hierdoor zal je huid er mooier en gezonder uit gaan zien. Ook helpt thee goed tegen acne en puistje, vooral groene thee zou goed zijn om acne te bestrijden. 

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.