vrijdag 13 maart 2015

Zaans Food Market 22 maart 2015


Zondag 22 maart 2015 is er een super leuk event in de Zaanstreek namelijk het Zaans Food Market. Op mijn werk zag ik een folder hangen en ik was gelijk dolenthousiast want ik weet zeker dat ik daar even een bezoekje ga brengen. Op het Zaanse Food Market vind je foodtrucks en kramen bij de Broedplaats aan de Zaan. Gezellig een middagje/avondje eruit met je familie of vrienden en heerlijk genieten van lekker eten.

Tussen 11:00 en 19:00 zal het Zaanse Food Market plaats vinden op het buitenterrein van de voormalig Honig Fabriek aan het Zuideinde in Koog aan de Zaan. De toegang is gratis wat absoluut een pluspunt is omdat je er dan sneller heen gaat voor wat gezellige uurtjes samen. Wat kun je verwachten op het Zaanse Food Market?

- Tosti's uit een oldtimer bus
- Poffertjes uit een kleurrijke pipowagen
- Broodje bal uit een bakfiets
- Gefrituurde aubergine uit een caravan
- Biologische koffie uit een charmant camper busje

Dit is een kleine greep van de diversiteit aan de keukens die je deze middag kunt verwachten. Klinkt toch goed? Voor de rest vind je ook veel lokale producten die je niet alleen ter plekke kunt eten maar ook zeker mee kunt nemen naar huis. Aan de kinderen is ook gedacht want voor hun is er een knutseltafel. Met zijn allen even eruit en lekker genieten van heerlijk eten.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.