maandag 30 maart 2015

Zussenbloggenover - week 10


Het is alweer 10 weken geleden dat mijn zus en ik op een avond besloten zussenbloggenover te gaan starten en tot nu toe met heel veel succes. Over een paar weken hebben wij onze eerste event al op de planning staan en er word ook leuk gereageerd op artikels van ons. Natuurlijk is het spannend om een blog te beginnen samen maar het bevalt ons zo goed en we hebben volop inspiratie dus we gaan zeker nog wel even door.

Maandag 23 maart 2015 - Uitjes voor het Paasweekend 

Paas is tegenwoordig steeds meer iets waar we echt aandacht aan besteden. Zo gingen we vroeger al eitjes zoeken, eieren verven en stond er een paastak in huis. Een paasontbijt/brunch zagen we ook al. Maar steeds meer is het gourmetten/steengrillen of gaan we uit eten met de paas. Het is in weze te vergelijken met Kerst, maar dan in het voorjaar. Oja min de cadeaus, dat zou wel erg ver gaan.

Dinsdag 24 maart 2015 - Home wish list

Vandaag delen wij beide onze home wishlist want wat willen wij nou nog echt in ons huis hebben? Amanda woont inmiddels alweer een jaar in haar huis en Chantal nu bijna twee maanden en je huis blijf je toch veranderen dus een wenslijstje is altijd handig.

Woensdag 25 maart 2015 - Mama Tag

Deze tag heb ik bij littlewonderworld gezien en was weer eens aan het snuffelen voor een leuke tag en vond deze bij de meiden.

Donderdag 26 maart 2015 - Mijn favoriete YouTubers op dit moment

Mijn vriend word er stiekem wel gek van als hij elke ochtend weer "Goedemorgen" naast me hoort of opeens KNOLPOWER! Ja ik heb een aantal YouTubers die ik regelmatig bekijk maar ook sommige die ik op een gegeven moment toch minder interessant vind. Zelf vind ik vlogs het leukste om te kijken en gelukkig maken steeds meer YouTubers deze dus dat kijk ik met heel veel plezier.

Vrijdag 27 maart 2015 - Moeders 1 maand aan het werk 

Wat gaat de tijd toch snel. Het regelen van oppas voor Kian zit nu een goed ritme in dinsdag en donderdag bij mijn moeder en op maandag en vrijdag wisselen we af met mijn opa en oma(zijn nog 70 jaar),zusje en schoonouders. Kian gaat hartstikke goed en is een makkelijke jongen. Van Chantal hebben jullie al haar eerste keer oppassen gelezen.

Zaterdag 28 maart 2015 - Lammetjes dagen Stadshoeve

Stadshoeve organiseert maandag 6 april, tweede paasdag, en zondag 12 april de lammetjesdagen op onze boerderij! Maar die naam dekt allang de dag niet meer want er gebeurt zoveel die dag.

Zondag 29 maart 2015 - Wat voor positief effect heeft citroen op ons lichaam?

Citroen is onwijs gezond en heeft ook nog eens een aantal positieve effecten op ons lichaam dus waarom eten of drinken wij dit wondermiddel dan niet vaker? Citroen kun je wel de gele vitamine C bom noemen want hij zit boordevol vitamine C.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.