maandag 2 maart 2015

Zussenbloggenover - week 6


De maand februari is alweer voorbij maar wij blijven heerlijk door bloggen op zussenbloggenover. Deze week hadden we weer een aantal leuke artikels geschreven over mijn favoriete serie op dit moment, kleren van Kian en tips. Het gaat goed op onze blog en je kunt ons ook vinden op bloglovin.

Maandag 23 februari - Serie tip: The Walking Dead

Vandaag wil ik jullie even mee nemen in de wereld van The Walking Dead. Een paar weken geleden zijn wij begonnen met Season 1 en inmiddels zitten we bij Season 4. Ja je kunt wel zeggen dat ik er echt helemaal in zit en aflevering naar aflevering kijk samen met Jasper. Ik ben absoluut geen liefhebber van enge series maar deze ondanks de zombies heeft mij helemaal te pakken. Je moet het even een kans geven en wie weet is het ook wat voor jou, ik denk van wel!


Bij mij schiet het er vaak in om twee stuks fruit per dag te eten en ja ik weet dat het eigenlijk wel moet. Hoe vaak gebeurd het ook niet dat je bananen komt en dat je op een gegeven moment op je fruitschaal kijkt en ziet dat die bananen weg wandelen. Het zou daarom een stuk makkelijker zijn om eens wat anders te doen met alleen een simpel stukje fruit. Vandaag heb ik voor jullie daarom ook een aantal andere manieren hoe jij je fruit dagelijks toch naar binnen krijgt of er gewoon even iets heel anders mee kan doen.


Ik ben alweer bijna 3 maanden moeder van Kian. In de afgelopen maanden heb ik ervaren dat ik enkele kledingstukken vaak gebruik of pak. Ik wil dit graag met jullie delen.

Donderdag 26 februari - Review: Babyfoon Luvion

Toen wij moesten kiezen voor een babyfoon. Waren we er al snel over uit dat we er 1 wilden hebben met camera. Na wat gegoogle kwamen we uit bij de luvion. We hadden beide nog nooit van dit merk gehoord, na wat lezen van reviews kozen we voor deze.


Samen met mijn vriend snuffel ik graag rommelmarkten af omdat wij dit gewoon erg leuk vinden om te doen. Als wij op een zondag besluiten om rommelmarkten af te struinen gaan we er ook gelijk een stuk of 3 af want soms valt het nou eenmaal tegen. De kofferbak markten vinden wij zelf het leukste omdat dit in de buitenlucht is maar voor de koude dagen is de rommelmarkt een super alternatief. 

Zaterdag 28 februari - 1 jaar een koophuis

Vandaag een jaar geleden gingen Pieter en ik een spannende dag tegemoet. Want we gingen tekenen voor onze eerste koophuis.


Toen ik zwanger raakte ging ik meteen kijken naar wat ik nodig had voor mijn uitzet. De afgelopen tijd ben ik er achter gekomen dat ik enkele dingen vaak gebruik of super handig vind en dit wil ik delen met jullie


                                                    Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.