maandag 9 maart 2015

Zussenbloggenover - week 7


We hebben weer een hoop leuke artikels online gezet op onze gezamenlijke zussenblog ben jij al wezen kijken? Deze week was mijn kleine neefje Kian alweer 3 maanden, had mijn zus een review over de Kinder Bueno dark en zag je wat wij gekocht hadden op de huishoudbeurs 2015. 


We moeten nog even een beetje wennen als we aan het ploggen zijn vandaar dat er niet onwijs veel foto's gemaakt zijn maar een klein kijkje is toch ook leuk? Wij zijn samen met onze moeder en de vrouw van onze neef een avond naar de Huishoudbeurs / Negenmaandenbeurs gegaan en het was erg gezellig.


Met lege handen thuis komen na een dag of avond Huishoudbeurs dat kan ik me absoluut niet voorstellen. Toch heb ik wel een stuk minder gekocht dan Amanda maarja zij heeft ook voor haar kleine man wat spulletjes gekocht op de Negenmaandenbeurs. 


Vandaag even een artikel met wat leuke foto's van ons samen van vroeger. Nu mijn zus een kleine man heeft besef ik me alleen maar meer hoe snel alles gaat want voor je het weet is Kian alweer groot. Als ik terug kijk op onze jeugd hebben wij het onwijs fijn gehad met onze familie en de dingen om ons heen.

Donderdag 5 maart 2015 - Kinder Bueno limited edition Dark

Toen ik op facebook voorbij zag komen dat kinderbueno een dark versie had, was ik meteen benieuwd. Eenmaal in de Deen lag hij daar dan en heb ik hem gekocht.


Deze tag zie je de laatste tijd veel verschijnen bij verschillende bloggers o.a kellycaresse, litlewonderworld en versusa hebben hem ingevuld. Dus dachten wij dan kunnen we niet achterblijven.

Zaterdag 7 maart 2015 - Mijn uilen tik

Toen ik vorig jaar ontdekte dat ik zwanger was wist ik al snel dat ik een muurschildering wou hebben op de babykamer. En toen begon mijn Uilen tik. 

Zondag 8 maart 2015 - Kian 3 maanden

Ja en dan is onze kleine man alweer 3 maanden oud. Wat gaat de tijd snel. In de afgelopen tijd is Kian veel veranderd en ontwikkeld hij is erg snel. Kian gaat steeds meer lachen, kletsen en veel spelen.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.