maandag 16 maart 2015

Zussenbloggenover - week 8


Alweer 8 weken zijn wij druk aan het bloggen op onze zussenblog en binnenkort komt zelfs ons eerste filmpje online op youtube - spannend! Deze week kwamen er een aantal artikels online die ook met food te maken hadden maar ook mijn eerste keer oppassen op mijn neefje en een dagje sauna in de Zwaluwhoeve.

Maandag 9 maart 2015 - Andere dingen die je kunt doen met thee

Als je een bakkie thee hebt gezet en je hebt nog wat over gooi je het net als ik vast direct weg. Wist je dat je hiermee nog best veel dingen kunt doen? Ook kun je met theezakjes nog heel veel kanten op en ook daar heb ik een paar leuke tips voor.

Dinsdag 10 maart 2015 - Dagje sauna met een vriendin

Ik begon eerst met alles bij elkaar zoeken. Ik pakte mijn badjas, badslippers, handdoeken en pakte mijn tas in. Ook moest ik een bikini uitzoeken na het passen van al mijn bikini's bleek dat geen een goed zat. Gelukkig had ik een badpak gekocht en deze ging mee.

Woensdag 11 maart 2015 - Wat moet je absoluut niet eten op een eerste date?

Je eerste date is altijd spannend omdat je een goede indruk wilt maken dus ben je van te voren druk bezig om je op te tutten. Toch is het ook belangrijk om misschien wat dingen te laten staan als je heerlijk gaat dineren in een restaurant. Een jongen of meisje kan flink afknappen op jouw tafelmanieren en dat wil je toch niet hebben? Ok√© als hij/zij je echt heel leuk vind dan maakt het hem/haar niets uit maar je kan beter het zekere voor het onzekere nemen. 

Donderdag 12 maart 2015 - Eerste keer oppassen op Kian

Vrijdag 6 maart 2015 was het dan eindelijk zover ik ging oppassen op Kian. Vandaag was meneer ook alweer drie maanden dus werd het ook wel eens tijd dat zijn tante de hele dag samen met hem was. Helaas moest ik wel rond 07:00 bij mijn ouders thuis zijn omdat mijn zus vroeg moest beginnen maar dat had ik er allemaal voor over want ik had er zin in. 

Vrijdag 13 maart 2015 - Drie recepten tegen een kater

Iets te diep in het glaasje gekeken? Onee! last van een kater na die gezellige avond wat kan ik hier tegen doen? Zo nu en dan kan het wel eens gebeuren dat je een flinke kater hebt opgelopen en wat voel je je dan beroerd. Vandaag heb ik een paar recepten die uit het boek Katerkillers komt en die jou zouden moeten helpen bij een kater.

Zaterdag 14 maart 2015 - Mijn favoriete TLC programma's 

Ik keek elke dag om 16:00 uur naar 19 kids. Nu ik weer werk ga ik het maar elke dag opnemen. Ik vind het erg bijzonder dat het zo'n groot gezin is en vind het geloof wat ze hebben ook erg interessant. Vooral grappig om te zien dat de kinderen de onthouding etc kunnen volhouden in deze tijd. Het is een erg leuke serie en kijk altijd uit naar 16:00

Zondag 15 maart 2015 - Mijn favoriete 24kitchen programma's

Als foodblogger maar zeker ook als liefhebber van koken kijk ik regelmatig 24kitchen. Natuurlijk heb je dan altijd een aantal series die je net wat meer aanspreken dan de anderen. Mijn zus heeft gisteren haar favoriete series van TLC beschreven in haar artikel en vandaag doe ik die van mij van 24kitchen. 

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.