maandag 23 maart 2015

Zussenbloggenover - week 9


Deze week was een spannende want mijn zus heeft haar eerste YouTube filmpje op onze blog geplaatst. Ja je kunt ook abonneren op ons YouTube kanaal klik hier voor de link. Ik vind het erg knap van haar dat ze het durft want ik wil het al heel lang maar helaas het komt er steeds niet van. Toch zal er binnenkort ook bij mij mijn eerste YouTube filmpje online komen maar nog even geduld. Kijk hier onder eerst even naar het overzicht van vorige week bij zussenbloggenover.

Maandag 16 maart 2015 - Aankopen Modemusthaves

Na een artikel op kellycarrese.nl was ik nieuwsgierig geworden naar de webshop modemusthaves. Ze had namelijk een erg leuke tussen jas daar gekocht(heb hem aan hier op de foto) en was ook meteen verkocht. Ik bestelde hem en zag natuurlijk nog wat andere leuke items. 

Dinsdag 17 maart 2015 - 24Kitchen&Cottages

In het weekend van 17 t/m 20 april 2015 zijn alle chefs van 24Kitchen aanwezig in Centerparcs de eemhof. Dit voor een speciaal weekend georganisseerd door 24kitchen.

Woensdag 18 maart 2015 - Kipkep pittenzak review

De Woller is een warmtekussen gevuld met zacht vlaszaad dat je in de magnetron kan verwarmen. Door de vorm is de Woller zeer goed te gebruiken voor de allerkleinsten. Als je de Woller op het buikje van je baby legt wordt het gewicht verdeeld.

Donderdag 19 maart 2015 - Wat te doen tegen verkleurde nagels

Het is toch prachtig om je nagels in mooie felle kleuren te lakken. Knalrood, donker paars of een prachtig fuchsia nagellakje. Helaas kunnen donkergekleurde nagelakken er wel voor zorgen dat je nagels verkleuren en dat zit er niet bepaald mooi en gezond uit. Maar wat kunnen we er tegen doen of beter gezegd hoe kunnen we het voorkomen.

Vrijdag 20 maart 2015 - Fouten die wij maken wanneer wij onze benen scheren

Nu het langzamerhand richting de lente gaat komt er straks weer een tijd van blote benen en dus vaker onze benen scheren. Maar weten wij eigenlijk wel wat de juiste manier is hoe wij dit moeten doen of maken wij veel fouten waar we last van krijgen. Ik zag dit leuke artikel in de Margriet staan en ik weet zeker dat jij je vast ook in een paar fouten herkend.

Zaterdag 21 maart 2015 - Shoplog Primark

Hier is de shoplog van Primark zaandam. Ben laatst de stad in gegaan en voor jullie onze eerste shoplog opgenomen, Hoop dat jullie het leuk vinden.

Zondag 22 maart 2015 - Hoe maak ik mijn tuin klaar voor de lente

We hebben al een aantal mooie dagen gekregen dit jaar en dan beginnen de lente kriebels toch wel te kriebelen. Je huis een voorjaarsschoonmaak geven en je tuin die moet ook nog klaar voor de lente maar hoe gaan we dit aanpakken?Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.