zaterdag 18 april 2015

Afvallen blijft een levenslange strijd en daarna op gewicht blijven


Ja ik denk dat velen zich herkennen in bovenstaande titel want zelf ben ik ook al vaak genoeg begonnen aan een dieet met succes maar om daarna op gewicht te blijven is ook weer lastig. Momenteel volg ik het Cambridge Weightplan dieet wat voor mij de eerst keer is maar in de eerste week was er wel 5,9 kg af. Ja oké bij het Cambridge Weightplan dieet wat ik volg eet je maar 3 maaltijdvervangers en dat is het met om de drie weken een eetweek waarbij je één maaltijd van ca. 300 calorieën erbij eet. Het is dus wel pittig maar ik ben het overgewicht gewoon zat en andere diëten werkten op een gegeven moment ook gewoon niet meer.


Toen ik een jaar of 10 was ben ik samen met mijn moeder begonnen met Weightwatchers en was daar toch best wel goed afgevallen want als kind was ik altijd als stevig. Eenmaal in de puberteit kwamen de kilootjes er weer aan dus poging twee Weightwatchers gevolgd met weer een resultaat van ruim 25 kg eraf. Helaas kwamen de kilo's er toen ook weer aan dus vorig jaar begonnen met Weightwatchers maar néé ik kwam er gewoon niet in dus na een jaar rommelen ben ik gestopt en begonnen met Cambridge Weightplan.


Ik hoop gewoon dat het dit keer toch echt een succes zal worden want hiermee de kilo's kwijt raken gaat een stuk sneller dan met elk ander dieet maar toch. Ik ben wel super gemotiveerd en wat onze consulente ook zegt als je 5 kilo aangekomen bent kom dan direct weer mijn kant om dan duurt het niet meer zo lang. Toen zei dat zij vond ik dat wel echt een super goede instelling want ik mag en moet het niet meer zover laten komen. Op dit moment baal ik gewoon dat ik nog zoveel kilo's kwijt moet raken en het op deze manier met het Cambridge Weightplan wel goed lijkt te gaan. Ik ben het overgewicht gewoon zat zoals ik al eerder aangaf en néé super skinny hoef ik niet maar gewoon een normaal postuur zou fijn zijn.


Stapels spijkerbroeken en shirtjes die ik nu niet pas maar hopelijk over een tijdje weer met trots aan kan. Toch blijft het een levenslange strijd maar ik ga hem aan en hoop hem dit keer te winnen! 

Liefs Chantal 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.