donderdag 23 april 2015

Alweer twee weken bezig met Cambridge Weightplan 500Wauw! Toen ik hierover ging nadenken besefte ik me dat ik al 14 dagen bezig ben met Cambridge Weightplan 500. Toch ben ik wel een klein beetje trots op mezelf dat ik het tot nu toe heb vol gehouden want eerlijk gezegd ik had er geen vertrouwen in. Vanmiddag om 12:00 heb ik mijn tweede weegmoment en natuurlijk zal er niet weer 5,9 kg af zijn maar ik hoop toch wel ruim een kilo. Maar hoe bevalt het na twee weken? en gaan we het doorzetten?

Het bevalt me tot nu toe echt prima al heb ik soms wel hoe gek het ook klinkt geen trek en drink ik soms met moeite mijn shake op. Het zal vast tussen mijn oren zitten maar ik heb niet meer zo'n trek in veel eten maar ik ben er van overtuigd als ik nu stop dat ik zo weer een flinke bord eten naar binnen werk. Ik vond wat ik al eerder schreef dag 3 en dag 5 erg moeilijk maar daarna ben ik er fluitend doorheen gevlogen. Inmiddels kook ik ook alweer dagelijks voor mijn vriend wat ik de eerste week had ontweken vanwege de angst om te proeven maar het gaat prima. Zo heb ik van de week en ja lach me maar uit voor het eerst in mijn leven bloemkool gemaakt haha. Tijdens het koken maak ik alvast mijn soepje klaar en dan eten mijn vriend gezellig samen. Chantal aan de soep en Jasper aan een andere maaltijd.

Natuurlijk gaan we het doorzetten want Cambridge Weightplan 500 kost gewoon €50,- in de week en dat vind ik nu al zonde van me geld. Het gaat lekker en ik voel me goed dus waarom zou ik niet doorzetten? Ik ben eerlijk dat ik echt nog wel de geur van vlees heerlijk vind en mijn tanden erin wil zetten maar ik moet gewoon even sterk zijn. Over een aantal maanden ben ik mijn kilo's kwijt en kan ik gewoon weer lekker gezond mee eten en hopelijk (maar dit weet je nooit) blijven de kilo's eraf. Het Cambridge Weightplan 500 dieet vergt wel veel discipline en steun van de omgeving om je heen. Je doet dit niet zomaar want het is wel dag in dag uit maar drie producten eten/drinken en dat is het.

Als het goed is heb ik nu nog een weekje drie maaltijdvervangers en mag ik mijn vierde week een maaltijd erbij eten als eet week. Daarna gaan we natuurlijk wel weer drie weken aan de bak met maaltijdvervangers. Ik heb wel zin in mijn eet week en zit al volop recepten te zoeken die ik wil gaan uitproberen want wat word je creatief als je alleen vlees en groentes mag.

Dag 14 is in gegaan en over een paar uur gaan we horen hoeveel er nu weer af is!

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.