vrijdag 24 april 2015

Cambridge Weightplan 500 - Groentesoep


Vandaag gaan we het hebben over mijn lievelingssoepje tijdens het Cambridge Weightplan 500 namelijk de Groentesoep! Ik heb alle soepjes geprobeerd maar ik vond er helaas geen één lekker op de groentesoep na dus elke avond zit ik aan een lekker warm groentesoepje. Néé tot nu toe verveeld het nog niet maar ach ben ook nog maar twee weekjes bezig hé.

Eerste indruk:

Aangezien ik al een aantal missers had gehad was ik ook onwijs bang voor deze en toen ik rook was dit niet bepaald succesvol. Eenmaal heet water eroverheen begon hij toch al lekkerder te ruiken maar ik besloot even een extra toevoeging erbij te doen van wat peper.


Maar hoe smaakt hij nou echt?

Lekker! De eerste keer en waarschijnlijk omdat mijn moeder het over de Febo had vond ik hem naar hun frikandel smaken haha. Ja onwijs bizar want daarna rook ik het niet meer zo erg maar toch nog een klein beetje. Het is een lekker romig groentesoepje die perfect is om elke avond te eten. Ik ben gewoon fan en je moet er niet een zelfgemaakt groentesoepje van verwachten maar net even wat anders. Ook doen hier veel mensen kerriepoeder in maar dat vind ik nog iets te spannend om te proberen maar wie weet binnenkort.

Aankomende dinsdag komt er weer een Cambridge Weightplan 500 product voorbij wat zal het zijn?

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.