dinsdag 21 april 2015

Cambridge Weightplan 500 - Vanille shake


Als ik één Cambridge Weightplan 500 product uit moet kiezen wat absoluut mijn favoriet is dan staat de Vanille shake absoluut op nummer 1. Elke ochtend begin ik met een vanille shake om mijn dag goed te starten. Misschien word het over een tijdje wel saai maar tot nu toe ben ik nog super fan! Oké natuurlijk tik ik nog maar bijna twee weekjes Cambridge Weightplan aan maar toch.

Eerste indruk:

Toen ik bij mijn consulente de eerste week mijn producten uit moest kiezen viel ik direct op de vanille omdat ik eigenlijk er wel van overtuigd zou zijn dat deze lekker was. Als je het zakje open maakt ruik je een milde vanille koekjes geur wat echt heerlijk is maar waar je wel van moet houden. Eenmaal uit de shake beker ruikt hij nog steeds naar de vanille koekjes.


Maar hoe smaakt hij nou echt?

Zoals ik al hierboven aangaf naar vanille koekjes maar niet mier en mier zoet. Je moet wel een liefhebber zijn van vanille want anders zal je hem toch een klein beetje te zoet vinden. Néé je moet nu ook niet denken dat het naar een vanille extract smaakt het is net even iets anders. Het is voor mij een perfecte shake voor in de ochtend! Ik las op een aantal forums dat mensen ook oploskoffie in hun vanilleshake doen voor een ijskoffie effect in combinatie met ijsblokjes.

Aankomende vrijdag komt er weer een Cambridge Weightplan 500 product voorbij wat zal het zijn?

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.