woensdag 1 april 2015

Doelen voor april 2015


Maart is alweer voorbij dus tijd voor nieuwe doelen voor de maand april. Maar eerst gaan we even terugblikken naar de doelen die ik had voor Maart. Zijn mijn doelen gelukt of juist niet?

1. Hardlopen oppakken

Néé helaas dit is niet gelukt maar ik ben wel op een andere manier meer gaan bewegen en dat is Zumba op de Wii. Ik zag mezelf namelijk nu niet gaan hardlopen omdat mijn gewicht waarschijnlijk in de weg zal zitten. Zumba is thuis en kan ik op mijn eigen tempo doen en oké het was de eerste les echt super pittig maar het gaat nu steeds beter! 

2. Minimaal 5 kilo kwijt zijn.

Néé maar dit komt omdat ik met mijn moeder heb besloten om het Cambridge Weightplan te gaan volgen dus ik ben nu nog lekker aan het genieten. Straks zijn het alleen maar maaltijd vervangers en dan vliegen de kilo's er vanzelf af.


3. Vaker een recept volgen

Ja en néé! De eerste twee weken ging het goed zo heb ik quesadilla's en zoete aardappelfrietjes gemaakt. Nu ben ik vooral de lekkere dingen aan het eten maar van de week ga ik wel weer een keer een lekkere aardappelschotel maken met mozzarella. 

4. Eerste YouTube filmpje maken

JA! Met grote letters want het is eindelijk gelukt. Voor wie hem nog niet gezien heeft zal ik hem hieronder even neerzetten. Ik was aanwezig bij de Zaanse Foodmarkt en daar heb ik voor jullie gefilmd. Mensen keken me wel een beetje raar aan maar ik vond het super leuk om te doen.


***

Tijd voor de nieuwe doelen van de maand april!

1. Minimaal 7 kilo kwijt zijn

Ja, met het Cambridge Weightplan gaat het waarschijnlijk iets sneller dus vandaar dat ik er twee kilo bovenop gooi. Ik hoop in de eerste maand zeker wel 7 kilo kwijt te zijn en als ik me goed aan het programma houd moet dat ook zeker lukken. Ik heb er zin in!

2. Twee YouTube filmpje maken

Ja ik wil elke maand minimaal 1 filmpje online zetten op mijn YouTube kanaal en mijn doel voor volgende maand zal worden twee filmpjes. Maar laten we nu maar eerst de maand april nemen.


3. Actiever worden op Twitter en Instagram

Social Media is heel belangrijk voor een blog dus ik wil daar iets meer mee gaan doen. Instagram gaat nu al iets beter maar nog niet helemaal naar mijn zin. Op twitter heb ik soms een week dat ik niets van me laat horen en dat is ook best slordig. 

4. Alleen gaan rijden in de auto

Ja ik ben een hele tijd niet wezen auto rijden en sinds kort rijd ik weer samen met Jasper maar ik moet toch binnenkort maar eens de stap nemen om alleen te rijden. Ik vind het spannend omdat ik er heel lang uit ben geweest en eigenlijk nog nooit alleen heb gereden. Inmiddels alweer 4 jaar me rijbewijs waarvan ik zeker twee jaar niet heb gereden. In onze nieuwe auto rijd het heerlijk maar die stap om alleen te gaan is nog spannend. 

De maanden vliegen echt om ik vind het bizar dat we nu alweer op 1 april zitten. Over een paar dagen gaan we beginnen met het Cambridge Weightplan, krijg ik mijn nieuwe Samsung Galaxy S6 Edge en staat Koningsdag ook voor de deur. Een leuke maand dus voor de boeg!

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.