maandag 27 april 2015

Fijne Koningsdag!


Het is alweer een nieuwe maandag maar vandaag betekend het dat we Koningsdag vieren! Heb je al leuke plannen of blijf je lekker thuis? Gisteren ben ik samen met mijn vriend en een goede vriend van hem in Alkmaar over de vrijmarkt wezen wandelen en daar kocht ik toch zo'n snoezig uilenknuffeltje voor mijn neefje. Mijn vriend kocht nog wat spelletjes en wat was het zwaar met alle geuren van eten om me heen. Want néé momenteel is het geen döner, frietjes of oliebollen voor mij maar ik ben met een trots gevoel thuis gekomen en toen mijn soepje genomen met wat kerriepoeder.

Vandaag vertrekken wij al vroeg richting Zaandam om daar de vrijmarkten af te struinen en zo gaan we nog wat plaatsen af totdat we er klaar mee zijn. Néé voor mij is Koningsdag niet meer feesten maar gezellig rond struinen.

Voor iedereen een hele fijne Koningsdag!

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.